Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 12edik napon voltam tüszőmérés...

12edik napon voltam tüszőmérésen és a méhnyálkahártya 5mmes volt a tüsző 15mm-es szedtem clostyt hogy igy meg tapadhat e vagy ez nagyon vékony?

Figyelt kérdés
Milyen eredmény a jó hogy meg tapadjon?
2012. szept. 1. 17:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
most jelenleg még iszuk a gyuri bácsi baba váró teáját még ezt végig csináljuk és akor meg próbáljuk ezt amit ajánlotál mert már nagyon ki vagyunk miata tudom nem szabad lene de már anyi pénzt bele öltünk a semibe aranyos vagy :)
2012. szept. 1. 21:08
 12/15 anonim ***** válasza:

Legközelebb kérj mást a closti miatt, mert van más is, ami ugyanúgy hat és nem vékonyítja el ennyire a nyálkahártyádat.

Amúgy szedj napi 3x100 mg E vitamint, az szuperul vastagít.

Nekem is elvékonyítja a closti a nyálkahártyámat, de az E vitaminnal eddig minden alkalommal sikerült az inszemináció napjára (13.ciklusnapra) 9-10mm-re felerősíteni a nyálkahártyámat.

Szuper erre az E vitamin!!!!!!!

2012. szept. 1. 23:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Meg mire eljön a 7.nap a beágyazódáshoz, addigra szépen megvastagszik, hiszen a clostit sem szeded akkor már.
2012. szept. 1. 23:07
 14/15 A kérdező kommentje:
Rendben jó tipp meg fogadom hátha segit
2012. szept. 2. 10:50
 15/15 anonim ***** válasza:

Ez nem igaz, nem kell 10 mm vastagság. 7-8 mm-től már tökéletes a nyálkahártya!

Az E vitamint sem szabad túlzásba vinni. Én szedtem napi 200 mg-ot és a vérzésemkor tele voltam hatalmas nagy vérdarabokkal és kétszer olyan erős volt a vérzésem. Ijesztő volt!!!

2012. szept. 8. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!