Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lennék spirál mellett?

Terhes lennék spirál mellett?

Figyelt kérdés

5 napja késik a mensim, amikor megkellett volna jönnie azon a napon barnáztam. Émelygek, és görcsölök.

8 hónapja van goldlilym.

Szerintetek?

Sosem szokott késni!

2012. aug. 31. 11:52
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
7es vagyok nekem a méhnyak felé volt elcsúszva babácska a fundusban tapadt így nem zavarta tehát fejlődési rendellenességet nem okozott /okozhatott de levették persze 9 hetesen. Aztán engem riogattak hogy majd méhszájelégtelenséget fog okozni ez a dolog koraszülés stb. ahhoz képest 3 nappal túlhordtam.
2012. aug. 31. 21:25
 12/27 A kérdező kommentje:

Utolsó! Nagyon örülök, hogy minden rendben volt.

Egyébként a férjem most ment tesztért, hamarosan írom az eredményt!

2012. szept. 1. 08:57
 13/27 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Pozit teszteltem, nagyon félek.
2012. szept. 1. 12:08
 14/27 anonim ***** válasza:
Jujj...11 es vagyok . Akkor sok sok erőt neked!!!! :) Mennyi idősek a gyerekeid amúgy ? Férjed mit szól 3.baba gondolatához? (nem most kérdezem hogy már ÉLESBEN itt a szitu hanem úgy alapban.)
2012. szept. 1. 12:15
 15/27 A kérdező kommentje:

Hát most nem jól jön a baba, mert nem jó az anyagi helyzetünk, de a férjem sem szeretné elvetetni.

Nálam a nagyobbik 4 éves lesz, a kicsi meg pont ma 15 hós:D

2012. szept. 1. 12:32
 16/27 anonim ***** válasza:
ÖÖÖ gratulálok:)))))))))) jó tudom , írtad, hogy most nem jól jön,,de gondold el mennyire meg akar születni ez a baba, ha spriál mellett is megfogant:) nekünk sem rózsás az anyagi helyzetünk, most hat hós a második..de már alig várom, hogy ismét sikerüljön:))szóval keresd a pozitív oldalát:))
2012. szept. 1. 12:40
 17/27 anonim ***** válasza:
11 es vagyok:) gratulálok mindenesetre:)
2012. szept. 1. 12:50
 18/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm, aranyosak vagytok! :D

Persze a szívem mélyén örülök, csak nagyon félek.

2012. szept. 1. 13:08
 19/27 anonim ***** válasza:

szia! A tegnapi 8-as vagyok. Hát nem semmi, de azért gratulálok, én is azt mondom,hogy ez a baba jönni akar. Remélem a spirált minél elöbb leveszik és élvezheted a terhességed:)

Mindenesetre már tuti nem fogom felrakatni. Nem Te vagy az első,akinek goldlily mellet sikerült a baba! Amúgy nem éreztél semmit,hogy elmozdult volna vagy hasonló?

2012. szept. 1. 13:46
 20/27 A kérdező kommentje:

Az utóbbi egy hétben éreztem fura szurkálásokat, de azt hittem azért van, mert mensim lesz.

Aki terhes lett spirál mellet, tőled szeretném kérdezni, hogy attól hogy leveszik nem vetélhetek el?

Nem lehet baja a babának?

2012. szept. 1. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!