Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most mi lehet? Sok tünetem...

Most mi lehet? Sok tünetem volt/van ami babára utal, de megjött. Részletek lent.

Figyelt kérdés
Kérlek ne szidjatok le a kérdés miatt!! Hányinger, (el)szédülés, cici fájás és feszülés, de vasárnap megjött. Viszont tegnap elég volt egy betét ami igen furcsa, mert 1.napon erősen szoktam vérezni. De ahogy alakul ma is elég lesz egy. Menszi előtt nem szokott semmi tünetem lenni. Valaki volt már így?
2009. júl. 27. 12:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nekem áprilisban volt hasonló, 2 napig pici barnás folydogálás volt a mensim. nekem akkor elment a baba. a következő mensi emberes volt. de drukkolok hogy ne járj így!!!
2009. júl. 29. 13:10
 12/17 anonim ***** válasza:

Nekem nagy görcsöléssel, és pontosan jött meg. Abszolút nem barnáztam, minden úgy, ahogy szokott lenni. Mikor a mesi jön, akkor megy a remény is. De mindig csak az adott hónapban :)

Babásodást Nektek :)

2009. júl. 29. 14:18
 13/17 anonim ***** válasza:
13:10es vagyok, annyit még, hogy ha most el is megy a baba, és ki tudsz tisztulni magadtól, akkor az akár jót is hozhat. úgy hallottam a szervezet ilyenkor elkezd több sárgatestet termelni.
2009. júl. 29. 15:21
 14/17 A kérdező kommentje:
Szerintetek a péntek reggel megérne egy új tesztet? Nagyon izgatott vagyok, az orvos meg csak hétfőn fogad.
2009. júl. 30. 14:12
 15/17 anonim ***** válasza:
Igen, mindenképpen csinálj egyet! Azonban, ha negatív, akkor szerintem nem vagy babás, már ki kell mutatnia, ha babócát vársz. Kérlek majd írdd meg, hogy mi lett az eredmény! Minden szépet, és szorítok :)
2009. júl. 31. 07:50
 16/17 anonim ***** válasza:
No mi a helyzet?:)
2009. aug. 1. 09:35
 17/17 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi sem biztos. Az orvosom nagyon úgy néz ki, hogy nyaralni ment, mert több napon keresztül nem tudtam elérni. Így muszáj voltam az sztk-ba menni. Ott az orvos, nem tudott konkrétat mondani!! Írt beutalót az ultrahangra. Mivel sokan várnak az ultrahangra, majd csak pénteken mehetek. Kész agymenés az egész!
2009. aug. 5. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!