Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most mi lehet? Sok tünetem...

Most mi lehet? Sok tünetem volt/van ami babára utal, de megjött. Részletek lent.

Figyelt kérdés
Kérlek ne szidjatok le a kérdés miatt!! Hányinger, (el)szédülés, cici fájás és feszülés, de vasárnap megjött. Viszont tegnap elég volt egy betét ami igen furcsa, mert 1.napon erősen szoktam vérezni. De ahogy alakul ma is elég lesz egy. Menszi előtt nem szokott semmi tünetem lenni. Valaki volt már így?
2009. júl. 27. 12:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj egy tesztet, az lesz a biztos. Akár lehet baba is. De betétet azért cserélj, akkor is, ha elég lenne egy, mert nem túl higiénikus egész nap egy betétet használni!
2009. júl. 27. 12:12
 2/17 A kérdező kommentje:
Persze csak a mennyiség miatt írtam így, meg nem akartam hosszan írni. És köszi a választ!
2009. júl. 27. 12:38
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát csinálj egy tesztet, de ezek a tünetek normálisak menzi előtt is (és akár az időjárás miatt is szédülhettél), nem feltétlenül baba. De egy teszt mindent megmond! Reggel csinálj egyet, ha pozitív akkor irány a doki mert nem normális a vérzés és vetélés után is lehet még jó pár napig (hétig) pozitív a teszt, ha negatív akkor nem vagy/voltál terhes.

Minden jót kívánok! Ha baba akkor remélem minden rendben! Ha nem baba akkor sok sikert a következő ciklusban! :)

2009. júl. 27. 13:05
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is éreztem tüneteket, ugyanezeket, de sajnos megjött és még mensi után is éreztem, ezért csináltam tesztet, de negatív lett. Szerintem csak bebeszélem már magamnak!:(

De te csinálj tesztet, a remény ott van!:)

2009. júl. 27. 13:56
 5/17 A kérdező kommentje:
Két napig tartott a menszim. Ma reggel csináltam tesztet. De nem értem, hogy most mit jelent. Kontrol ablakban függőleges csík, viszont a teszt ablakban vízszintes csík(!), de az is halványan. Csináljak újat?
2009. júl. 29. 11:01
 6/17 anonim ***** válasza:
tesztelj újra, de szerintem várj még, mert ha most pozi, az még lehet, hogy csak nem ürült ki a HCG...
2009. júl. 29. 11:07
 7/17 A kérdező kommentje:
Nem ürült ki? Szerinted elvetéltem? Én úgy tudom, hogy az sok vérrel jár és több napig tart. Nekem meg 2napig volt meg és igen-igen kevés volt a vér.
2009. júl. 29. 11:09
 8/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem pár nap múlva csinálj egy új mégegy tesztet, de véeményem szerint nem vagy terhes. Ugyanazon a napon jött meg nekem is, amikor Neked, és ugyanazokat érzem én is még mesi után is, mint előtte. De valószínüleg az időjárás miatt van, én is meg-meg szédülök. A vetélés az sok és darabos vérrel, valamint görcsöléssel jár. Pár nap múlva teszt, remélem nem lesz igazam! :)

Minden szépet!

2009. júl. 29. 11:17
 9/17 A kérdező kommentje:
11:17-es válaszoló Te mit érzel? Szerinted Nálad sikerült? Az a baj,hogy ha konkrét lett volna a teszt eredménye akkor nem foglalkoznék ezzel már. De ahogyan írtam, volt csík csak halványan és más helyzetben. Egyik közeli ismerősöm így volt mint Mi (sok tünet 2 napos menszivel)és egy gyönyörű kislányt szült. Drukkolok, hogy legalább Nálad legyen baba!!
2009. júl. 29. 12:24
 10/17 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Hát őszintén szólva furcsán érzem magam, a mesim 3 napig tartott. Szúrkál a derekam és a petefészkemnél, időnként beleszúr a melleimbe, de én ezt mesi utáni "levezetésnek" gondolom. Sok olyan esetről olvastam és hallottam már, hogy a terhes kismama az első hónapokban még menstruált, sőt tudok olyanról, aki az egészet végig. De én nem gondolom, hogy babát várnék, sőt így több mint egy év próbálkozás után már nem is élem bele magam semmibe. Majd akkor, ha elmarad a mesi és egy pozitív teszt lesz a kezemben. Szorítok Neked, és remélem mihamarabb babós leszel :)

2009. júl. 29. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!