Most mi lehet? Sok tünetem volt/van ami babára utal, de megjött. Részletek lent.
Hát csinálj egy tesztet, de ezek a tünetek normálisak menzi előtt is (és akár az időjárás miatt is szédülhettél), nem feltétlenül baba. De egy teszt mindent megmond! Reggel csinálj egyet, ha pozitív akkor irány a doki mert nem normális a vérzés és vetélés után is lehet még jó pár napig (hétig) pozitív a teszt, ha negatív akkor nem vagy/voltál terhes.
Minden jót kívánok! Ha baba akkor remélem minden rendben! Ha nem baba akkor sok sikert a következő ciklusban! :)
Én is éreztem tüneteket, ugyanezeket, de sajnos megjött és még mensi után is éreztem, ezért csináltam tesztet, de negatív lett. Szerintem csak bebeszélem már magamnak!:(
De te csinálj tesztet, a remény ott van!:)
Szia!
Szerintem pár nap múlva csinálj egy új mégegy tesztet, de véeményem szerint nem vagy terhes. Ugyanazon a napon jött meg nekem is, amikor Neked, és ugyanazokat érzem én is még mesi után is, mint előtte. De valószínüleg az időjárás miatt van, én is meg-meg szédülök. A vetélés az sok és darabos vérrel, valamint görcsöléssel jár. Pár nap múlva teszt, remélem nem lesz igazam! :)
Minden szépet!
Kedves Kérdező!
Hát őszintén szólva furcsán érzem magam, a mesim 3 napig tartott. Szúrkál a derekam és a petefészkemnél, időnként beleszúr a melleimbe, de én ezt mesi utáni "levezetésnek" gondolom. Sok olyan esetről olvastam és hallottam már, hogy a terhes kismama az első hónapokban még menstruált, sőt tudok olyanról, aki az egészet végig. De én nem gondolom, hogy babát várnék, sőt így több mint egy év próbálkozás után már nem is élem bele magam semmibe. Majd akkor, ha elmarad a mesi és egy pozitív teszt lesz a kezemben. Szorítok Neked, és remélem mihamarabb babós leszel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!