Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás, ovulációs vérzés,...

Beágyazódás, ovulációs vérzés, vagy csak megsérült a hüvelyem?

Figyelt kérdés

Tegnap a barátommal kicsit erősebben csináltuk mint kellett volna, de már a pettingnél észrevettem, hogy nem átlátszó volt a folyásom (vagy fehér) hanem halványbarna. Furán is néztem, hiszen ilyenkor még nem kellene (21. napnál tartok).

Védekeztünk mindig is, leellenőriztük, hogy ne legyen baj, szóval nem volt kilyukadva a gumi (lekopogom).

Ez délután történt, és ahogy elmentem pisilni és megtöröltem, a papíron pici vérfolt volt, de abból is halványabb. Mára még mindig az a halványbarna folyásom van.

Mi lehet a baj? Esetleg teherbe eshettem korábban és ez lenne a beágyazódás, vagy csak szimplán felsértett?

Az előző vérzésem gyenge volt, de 6 napig tartott. A ciklusaim meg 34 naposak általában.

2012. aug. 29. 23:13
 1/3 anonim ***** válasza:
60%

Attól, hpgy háromszor felteszed a kérdést egy nap, a válasz még ugyanaz.

Mivel jó eséllyel most van ovulációd, így beágyazódásos vérzés nem igen lehet.

Jó eséllyel az ovutól várzel.

Majd ha nem jön meg, akkor stresszelj rajta.

2012. aug. 29. 23:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem mindig halványbarna folyásom van mielőtt megjön.

Lehet nálad is csak erről van szó.

2012. szept. 1. 12:50
 3/3 A kérdező kommentje:
De nekem még nem kell megjönnie.
2012. szept. 1. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!