Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szeptember 6-án kellene...

Szeptember 6-án kellene megjönni, de tegnapelőtt és tegnap barnázgattam. Mára már elmúlt. Eddig még sose volt ilyen! Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

2012. aug. 29. 21:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szia,veled mi ujság tegnaptól?Velem nem tudom mi lehet de nagyon sok barna folyásom van.Nekem nem hiszem hogy most sikerült.Mindehol azt olvasom,hogy menzesz előtt természetes a barnázás,de egész héten barnázok és csak 6-7ke körül kéne megjönnie.Totál nem tudom ilyenkor mi van
2012. szept. 1. 15:20
 12/18 anonim ***** válasza:
jajj és még annyi,hogy olyan érdekes nem fáj semmim,hasam se.Csak este kicsit nyilalt benne.
2012. szept. 1. 15:24
 13/18 A kérdező kommentje:
nálam is ugyan ez a helyzet..hétfő.kedd barnázgatás.szerdán semmi. csütörtökön megint valami. tegnap szinte semmi. ma meg megint.. szóval nem tudom mivan velem :O de nem hiszem,hogy terhes lennék. mivel azért a beágyazódási vérzés nem hiszem, hogy ilyen sokáig elhúzódik. amúgy még én se görcsölök! reggelente egy kicsit fáj, de az 5 percnél nem tart tovább
2012. szept. 1. 21:46
 14/18 A kérdező kommentje:
ma megjött, amit magam se értek. mert általában késni szokott!
2012. szept. 2. 21:39
 15/18 anonim ***** válasza:
Szia,vettem tesztet,ma reggel akartam megcsinálni,de véres barnás a folyásom már.Hát nem tudom mi van velünk.Nekem is késni szokott inkább,soha életembe nem jött meg hamarabb.Nekem ez igen fura.
2012. szept. 3. 06:13
 16/18 A kérdező kommentje:
lehet, most 1-2héttel előbb volt peteérésünk.. vagy nem tudom :S
2012. szept. 3. 16:04
 17/18 A kérdező kommentje:
de ma megint szinte semmi... hát megörülök.. szerintem ha elmúlik elmegyek nődokihoz. hátha valami bajom van :SSS
2012. szept. 3. 18:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem is ma semmi,elöbb megint.Megcsináltam azért a tesztet ami természetes negatív.Szerintem nekem is orvos lesz a vége
2012. szept. 3. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!