Furcsán fájnak a melleim és a mensim se volt olyan mint a szokásos. Terhes lehetek, vagy csak feleslegesen aggódok?
Figyelt kérdés
2 hete figyeltem fel arra, hogy a melleim nagyon beduzzadtak, pedig 2 héttel mensi előtt voltam.Nekem ilyenkor még nem szoktak fájni.1 hete fájtak már mikor barnázni kezdtem ami kb 4-5 napig tartott, utána pedig megjött, de valahogy furcsább volt mint az előzők. Több volt mint szokott lenni. Mégcsak most kellett volna megjönnie de már túl vagyok rajta. Többször volt székrekedésem, a melleim még mindig fájnak, esténként lefekvés után erősen szédülök, és mintha fáradékonyabb lennék. A családban többeknél előfordult hogy a terhesség alatt még hónapokig mensiztek. Van esély rá hogy terhes vagyok? Vagy mért lehet ez?2009. júl. 27. 01:53
1/5 anonim válasza:
Elképzelhető,hogy terhes vagy,de az is lehet,hogy egy elvetélted a babát,ha bővebb volt a vérzésed mint máskor.
Egy tesztet megér a dolog,de ha nem nyugtat meg akkor keress fel egy nőgyógyászt.
Remélem úgy lesz ,ahogy szeretnéd!
2/5 anonim válasza:
Nem vagy terhes,ha megjött és még több is volt a mennyisége akkor kizárt,de csak azért hogy megnyugodj csinálj egy tesztet.
3/5 anonim válasza:
Szerintem terhes voltál,én is voltam így. A melleim fájtak és jött a mensi ami kevés volt és szépen el is múlt,majd a mell fájdalom maradt. csodálkoztam is rajta hogy el múlt a mensim és még mindig fáj a mellem.2-hét telt el amikor újjra meg jött,de akkor nagyon erősen és fájdalmasan na ez volt a korai vetélésem.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, tesztet mindenképpen fogok venni. Ha spontán vetéltem volt, akkor nem muszáj orvoshoz menni, ugye? Az ilyen korait nem kell műteni?
2009. júl. 27. 12:30
5/5 anonim válasza:
Lehet hogy tényleg spontán vetéltél, de lehet hogy nem is voltál terhes csak az idő miatt érezted rosszúl magad.
Csinálj tesztet. Ha mégis pozi lesz menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!