Lefeküdtem a barátnőmmel, de nem védekeztünk. Másnap bevette a 72 órás tabit, ez elég nem?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez a kedvenc kérdéseitek közé tartozik stb, meg vannak akiknél erre már nyílik a bicska dehát.. vannak olyan helyzetek amikor leszarod h van gumi v nincs..
...
Másnap bevette a 72 órás tablettát. Szombaton feküdtünk le, és azóta nem jött meg neki. Ez mit jelent? van rá esély, hogy teherbe esik vagy csak késik.. Esetleg nem úgy reagált rá a szervezete, és normális időben jön majd meg neki?
2009. júl. 26. 19:37
1/6 anonim válasza:
az ilyen tabi után pár nap mire megjön..
2/6 A kérdező kommentje:
Kb egyhét telt el.. vett tesztet és az azt mutatta h nem terhes. Bár lehet h két hét kell a teszthez?
2009. júl. 26. 19:48
4/6 anonim válasza:
2 hónapja egyik rokonom is bevette az esemény utánit,de terhes maradt,ikrekkel.Aztán sajna elvetélt.
5/6 anonim válasza:
Egyébként van olyan kategória, ahol nem esik bántódásod a kérdés miatt. ( szerelem, szex/ fogamzásgátlás ) Engem nem zavar, ezért válaszolok.
Mindenki más, nem biztos, hogy előbb jön meg neki. A terhességi teszt még nem mutathat semmit, leghamarabb 1 hét múlva.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :):$
Lehet még írni !! :)
2009. júl. 28. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!