Ha jokor voltunk eggyütt és nem védekeztünk el is ment de fele mellé attól még sikerülhetett a fogantatás? pé. elött is sokszor voltunk együtt
Figyelt kérdés
szerintetek?2008. máj. 13. 10:18
1/5 anonim válasza:
az hogy a afele mellé ment, nem zárja ki hogy megfoganást.
2/5 anonim válasza:
Így van, az nem zárja ki.
Szerintem sikerült, de ezt majd a teszt és az orvos megerősíti.
3/5 anonim válasza:
Ez a fele mellét nem értem, félidőben kivette és ott tovább:), vagy mi? Ha arra gondolsz, hogy normálisan megtörtént a dolog, és utána a fele kiürült, akkor szerintem lehetsz, hisz nem marad bent az egész. Én mozdulatlanul feküdtem 20 percig, és most lehet, hogy babás vagyok. De ez majd 8 nap múlva kiderül. No tehát esélyes vagy, az előtte idő is számít, lehet , hogy bevárták a PE-det a kis drágák:).
4/5 anonim válasza:
Elviekben csak egy spermium kell a fogantatáshoz, szóval lehetséges. .)
5/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat
2008. máj. 13. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!