Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogantatás után mennyi idő...

Fogantatás után mennyi idő múlva lehet érezni a beágyazódást? Tegnap voltunk együtt, akkor holnap már érezhetném? Nagyon izgulok, remélem most sikerült!

Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 17:04
 1/3 anonim ***** válasza:

elvileg 4-10 nap között ágyazodik be. szóval még nem érezheted. Meg az se egy pillanat alatt meg végbe, hanem egy folyamat.

Azért szórítok

2009. márc. 26. 17:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem érezhetsz semmit még,az túl korai lenne.Sikeres együttlét után kb 5-10 nap mire a beágyazódás megtörténik.
2009. márc. 26. 17:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!Elméletileg együttléttől számolva a 4. naptól érezhetsz valamit,de ez egyáltalán nem biztos.Mi 14 hónapig próbálkoztunk,mindig éreztem,hogy szúr a petefészkem.Valószínű csak azért mert szinte bebeszéltem magamnak valami tünetet.A múlt héten pozitívat tesztletem,a lehetséges beágyazódás idején olyannyira nem éreztem semmit,hogy még kosárlabdázni is kimentem.

Úgyhogy ha nem érzel semmit,akkor is van remény!

Sok sikert!

2009. márc. 26. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!