Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? (LENT)

Lehetek terhes? (LENT)

Figyelt kérdés
23.-án kellett volna megjönnie,és 2-3 hete szexeltem a barátommal gumi nélkül,de nem élvezett belém, lehetek terhes? ui: előző hónapba 26.-án jött meg,és nem mindig pontos,de már kéne hogy legyen 1-2 pattanásom,nincs..teljesen sima az arcom,nem feszülnek a melleim sem.
2012. aug. 27. 17:54
 1/5 anonim ***** válasza:

SzIA!

Igen lehetsz terhes!!!!!

Ha nem védekeztek még akkor is ha nem ment el benned a párod teherbe esetsz. Mert az előváladékban is van sperma. Ha nem totál pontos ciklusaid vannak akkor meg nem tudod mondani, hogy mikor van préd. Ha meg pontos bármikor lehet egy cikuson túli préd is amiből megfoganhat a baba.

2012. aug. 27. 17:57
 2/5 A kérdező kommentje:
mi az a pré? amúgy nem mindig pontos,van hogy egy két nappal előbb jön meg mint azt várom,van hogy egy héttel később mint kiszámoltam :S
2012. aug. 27. 18:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Az a pré gondolom a peteérés akart lenni. :D

Várjál még egy hetet, ha nem jön meg, tesztelj. :)

2012. aug. 27. 19:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen a pete érés lenne. Bocsánat csak a lányom segített gépelni. Első válaszoló vagyok
2012. aug. 27. 19:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben , köszönöm szépen a válaszokat!
2012. aug. 27. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!