Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Augusztus 1.-én volt az utolsó mensim és pénteken barnáztam 2 cseppet kb.Azt hittem meg fog jönni, de azóta semmi.Folyamatosan pisilni járok, meg fáradt vagyok.Más tünetem nincs.Az előző két babócánál mindig megéreztem a terhességet, most semmi ilyesmit nem érzek.2012. aug. 27. 11:11
1/4 anonim válasza:
Nem hinném, ma van 27-e.
Egy átlagos ciklus 28 napos.
nekem sem szokott soha késni, de mégis késett 5 napot.
Várj még pár napot, és ha nem jön meg akkor tesztelj.
2/4 anonim válasza:
Lehetni éppen lehetsz, nem kell minden terhességednek egyformának lennie. Hány napos a ciklusod? Ha az átlag 28-cal számolunk, 14.-e körül lehetett ovulációd, 10 nappal később a barnázás lehetett beágyazódási vérzés is akár. Egy jó teszt (saját tapasztalatból a Facelle-t ajánlom, Rossmannban kapható, nekem ovu utáni 10. napon már halvány pozitív volt) akár ki is mutathatja már, ha terhes vagy.
3/4 anonim válasza:
Lehetsz terhes.És az előző válaszolóknak igaza van.
Tesztelj...akkor meg tudod h.van e baba.
Légyszi írd meg az eredményt
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat.Szerintem még megvárom ezt a hetet és ha nem jön meg jövő héten megcsinálom a tesztet.
Mindenképp írok a fejleményekről.:)
Igen 28 napos ciklusaim vannak.Azért is csodálkoztam a barnázás miatt, mert nekem nem volt ilyen, de mint írtátok tényleg minden terhesség más.
2012. aug. 27. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!