Megnéznétek a tesztemet? Ez pozitív lehet? //kepfeltoltes.hu/view/120827/DSC05515_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg
2012. aug. 27. 13:01
11/27 A kérdező kommentje:
De jó, ez örömhír!!!! Medi-lab van itthon de most olvasok róla, hogy nem megbízható. A mai az a Lily terhességi tesztel készült. Holnap reggel megcsinálom a Medi-lab-ot.
Szorítsatok!!!!
2012. aug. 27. 14:26
13/27 anonim válasza:
gratulálok olvastam még szoptatsz mennyi idös a gyermeked?Mert ugy látszik kistesoja lesz:-)Miota van meg a menszid?
14/27 anonim válasza:
Ez egyértelműen pozitív! Még csak nem is halvány.
15/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Holnap csinálok még a reggeli vizeletből egy újabb tesztet.
Kedves utolsó előtti, igen 22 hónapja szoptatok napi 3*. 8 hónapja menstruálok. Még mindig van barnázásom, ez azért izgat....remélem nincs baj. Próbálok pihenni! Holnap jövök!
2012. aug. 27. 19:24
16/27 anonim válasza:
Mit nem adnék egy ilyen szép pozi tesztért :-) ! Gratulálok! :-)
17/27 A kérdező kommentje:
Most már nem tudom mert a Medi-lab full negatív lett. Vegyek még tesztet? Mensi nem jött meg és már barnázás sincs. Ezért kételkedtem, benne hogy az első is pozitív.
2012. aug. 28. 08:11
18/27 A kérdező kommentje:
Most megnéztem már megint látok valamit, de az már 10 perc elteltével volt.
2012. aug. 28. 08:16
20/27 Hale válasza:
Sztem tuti terhes vagy, csak még korai. EGy hét múlva csinálj újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!