1/7 anonim válasza:
Ez attól függ mi a baj!Nekem van spontán peteérésem,azt mondta a dokim,hogy 1 hónapnak ki kell maradnia,mert túl lehet stimulálni a petefészkemet!Annak akinek nincs peteérése én úgy tudom,hogy már rögtön lehet!-ha jól emlékszem ahova járok ezt beszélgették a lányok ott!
2/7 A kérdező kommentje:
Nekem van peteérésem. Elméletileg csak annyi a baj, hogy a hüvelyváladékom megöli a kiskatonákat ezért javasolták az inszemet. Még nem vagyok túl az elsőn sem, csak mindenkitől azt hallom, hogy szinte senkinek sem sikerül az első. Így ez csak egy elméleti kérdés volt! Köszönöm a válaszod!
2012. aug. 27. 12:23
3/7 anonim válasza:
Inszemet havonta lehet csinálni.
4/7 anonim válasza:
Szia!
Én Pécsre járok és itt úgy van, hogy két inszem után két hónap szünet!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Remélem sikerül az első is, és nem tudom meg, hogy mennyit kell várni :)
2012. aug. 28. 06:56
6/7 anonim válasza:
8 egymást követőhónapban volt stimum, de csak 4 inszem. Semmi bajom nem lett, igaz a baba nem sikerült akkor...
7/7 anonim válasza:
Nem igaz, hogy az első nem sikerül senkinek. Hiszen ugyanakkora az esélye az elsőnek, mint a 2-nak vagy 4-nek. Nekem az első sikerült!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!