PCOS vagyok 2 hónap múlva műtenek mikor lehet legkorábban műtét után próbálkozni a babával?
Szia!
Általában egynapos sebészet keretein belül végzik a műtétet. Reggel bemész, másnap haza is engednek. Nem vészes, persze a sebek azért érzékenyek egy darabig. Nekem felkelni volt fájdalmas és hajolni nem tudtam pár napig. Nekem az orvos azt mondta, hogy a műtét után kb. 2hétre meg fog jönni a mensim és utána már próbálkozhatunk is. Így is lett. 2007. decemberében volt a műtét és 2008. márciusának végén lett pozitív a tesztem.
SZIASZTOK!
MEGKÉRDEZHETEM,HOGY KI VÉGEZTE A MÜTÉTET?
Szia kedves második válaszoló/kérdező!
Én az első válaszoló vagyok. Engem Pesten a Rókus kórházban műtött az orvosom, Templom József doktor úr.
Szia 18:21-es. Abszolút nem biztos, hogy szükséged lesz műtétre. Nekem az első gyógyszeres stimuláció is sikeres volt, abból a szempontból, hogy teherbe estem, de sajnos a 7. héten elment a baba. Később megvolt a műtét, de utána is tele voltak a petefészkeim cisztákkal, tehát nálam nem mondható el, hogy sikeres volt a műtét. Viszont a következő stimulálás szintén sikeres volt és ma már van egy gyönyörű kislányom. Lehet, hogy nekem sem lett volna szükség a műtétre, elég lett volna egy ismételt gyógyszeres hormonkezelés.
Sok sikert és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!