Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges hogy terhes vagyok?

Detti19 kérdése:

Lehetséges hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Barátommal előjátokoztunk még május elején, sajnos meg mielott felhuzta volna a gumit, betette félig kb fél percre...de utana kivette es gumival folytattuk.

Ez utan 2nap kesessel megjott de kevesebb volt. Megjott juniusban es julisban is amikor kellett viszont ez is kevesebb volt (nem csak barnaztam de a megszokottnal kevesebb volt).

Julius elejen csinaltam egy tesztet ami negativ lett.

Viszont az augusztusi menstruaciom kesik mar 9 napja.

2012. aug. 27. 05:52
 1/4 anonim válasza:
Szerintem nem vagy terhes,de mindenféleképpen menj el orvoshoz,aki egy belső vizsgálattal megállapítja neked.De ha az is lennél,akkor nagyon a határon vagy,hiszen 12 hetes terhességig végzik el az abortuszt.Már ha erre szánnád magad.Már júliusban elkellet volna menned a nődoktorhoz!!!!!!Most se halogasd!!!!
2012. aug. 27. 06:01
 2/4 anonim ***** válasza:
tuti nem vagy terhes:)
2012. aug. 27. 06:32
 3/4 anonim ***** válasza:
a májusi dologtól tuti biztos nem vagy terhes,ha az vagy akkor mult honapban foganhatott
2012. aug. 27. 08:09
 4/4 A kérdező kommentje:

azota nem voltam egyutt senkivel!

Koszonom a valaszokat :)

2012. aug. 27. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!