Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy terhes vagyok?

Lehet, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Múlt ciklusban pont ovukor voltunk együtt, védekezés nélkül, de nem ment el bennem a párom.

Két hétig idegeskedtem mondanom sem kell, de megjött a mensim, bár egy kicsit kevesebb volt (gondolom a stressz miatt), de azért teszteltem a mensi után kb. 10 nappal, ami negatív lett.

Most kedden jött meg másodszor is, ami már teljesen normális volt.

viszont néha úgy érzem, mintha fennt lenne a hőm, igaz nem szoktam hőmérőzni.

2012. aug. 26. 21:28
 1/7 anonim ***** válasza:

nem hiszem hogy az vagy:

1. teszted negatív lett

2. már kétszer menstruáltál azóta.

nem tudom ez jó vagy rossz.

ha szeretnétek babát, akkor ne keseredj el, próbálkozzatok tovább, össze fog jönni.

ha nem szeretnétek, akkor védekezzetek.

:)

2012. aug. 26. 21:35
 2/7 A kérdező kommentje:

még egyszer ilyen nem fordul elő, az biztos.

csak olvasgatok a témakörben, és írták, hogy van aki végig menstruál a terhesség alatt.

2012. aug. 26. 21:41
 3/7 anonim ***** válasza:

előfordulhat valóban, de ez ritka.

de ott a negatív teszted! ha bizonytalan vagy, akkor tesztelj még egyet, az meg fog nyugtatni.

barátnőm is ilyen "problémákkal küzd" annyi különbséggel, hogy ő egy éjszakás kalanddal nem védekezett...

tényleg védekezz rendesen, neki is ezt próbálom a fejébe verni. :)

2012. aug. 26. 21:50
 4/7 anonim ***** válasza:
első voltam :))
2012. aug. 26. 21:50
 5/7 A kérdező kommentje:

még egyszer nem leszek ilyen felelőtlen az biztos.

viszonylag erős a mensim, főleg a 2-3. nap, így meg tudom állapítani, ha valami nem stimmel. azt mondják, hogy ilyenkor az nem rendes mensi

az elsőnél kevesebb volt, de kitartott 7 napig, ahogy mindig. Most teljesen olyan volt mint máskor.

2012. aug. 26. 21:55
 6/7 anonim ***** válasza:

akkor nem baba van a dologban szerintem. az előző mensid valószínűleg ahogy írtad is a stressz miatt lehetett olyan amilyen.

mennyi idős vagy amúgy?

2012. aug. 26. 22:00
 7/7 A kérdező kommentje:
21
2012. aug. 27. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!