Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez a teszt pozitív...

Szerintetek ez a teszt pozitív? 1 -órával későbbi kép tegnapi full nega később sem lett poztív cicim leszakad hányingerem van mensesem késik pár napja.

Figyelt kérdés
És valami tejszerű távozik is belőle (cicim) a pólómon érzem. (mivel van egy 2-éves lányom tudom milyen amikor megkeményedik a mell majd elcsöppen na pont ez van most velem. Teszteljek még?

2012. aug. 26. 20:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%
Én egy ilyen tesztért már ölni tudnék. :))) Gratulálok!!!
2012. aug. 26. 21:13
 12/18 anonim ***** válasza:

Ez egyértelműen pozitív. 2 nap múlva tesztelj újra, már erősebb lesz. Nem tudom, ez milyen márkájú/érzékenységű teszt, de nagyon tudom ajánlani a Rossmannban kapható Facelle tesztcsíkot (300 ft körül van a "belemártós", de picit drágábban van pálcás, rápisilős változatban is) , az van ráírva, hogy 25-ös érzékenységű, de nekem sokkal erősebb csíkot mutat, mint az elvileg 10-es érzékenységű netes teszt. Már ovuláció után 10 nappal halvány pozitív lett (a 10-es akkor teljesen negatív), ma 5 nappalkésőbb erős pozitív (a 10-es teszten halovány kis csík van csak).

Lehet, hogy tegnap ezért volt még teljesen negatív, mert pont ez alatt a 24 óra alatt lépte át a hcg szint a szervezetedben azt a határértéket,amit már mutat a teszt.

2012. aug. 26. 21:16
 13/18 anonim ***** válasza:
Gratula kismama! :D
2012. aug. 26. 21:29
 14/18 anonim ***** válasza:

gratulálok :D

ha ennél erősebbet szeretnél a férjed nyugtatására tesztelj 2 nap múlva újra.

(nem olvastam a kommenteket, ha valaki írta már ezt akkor bocsi az ismétlésért!)

2012. aug. 26. 21:32
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászolásokat és az a helyzet hogy a facelle már múlthét csütörtökön halvány lett lehet megint megpróbálom de a galád férjem ellen :)) akit amúgy imádok! Talán Digitális kéne egy clearblue mivel dokihoz csak 09.05-megyek.Megj: Ma reggel is leszakad a cicim.SZó szerint alig bírok gépelni.
2012. aug. 27. 07:31
 16/18 anonim ***** válasza:

A férfiak szerint (a párom is ilyen, ezért merem állítani) akkor pozitív egy teszt, ha mindkét vonal egyformán erős és egyértelmű. Fogalmuk sincs, mert nincs benne tapasztalatuk, hogy ez a dolog nem fekete vagy fehér, igen vagy nem, hanem a kezdeti időszakban lehetnek átmenetek. Mutasd meg neki ezt a képet, az enyémet meggyőzte, hogy bizony korai terhességnél léteznek még halvány pozitív tesztek, és attól azok még pozitívak (ahogy a tiéd is!!!!!) :))) Sok boldogságot! :)))

[link]

2012. aug. 27. 10:27
 17/18 A kérdező kommentje:
Ma tesztelek újra Drukkoljatok!!!
2012. aug. 28. 08:39
 18/18 anonim válasza:
Na mi lett az eredmény?
2013. szept. 28. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!