Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 40-42 napos ciklusnál a...

40-42 napos ciklusnál a ciklus közepén vagy 14 nap után van a peteérés?

Figyelt kérdés
2012. aug. 25. 22:38
 1/6 anonim ***** válasza:
haaaaat, ilyen hosszu ciklusoknal az sem biztos hogy van peteeres. en lehet kivizsgaltatnam magam egy dokival (hormonokat, ilyesmit), hogy minden renden van e. addig meg kezdj el homerozni talan, abbol kiderulhet, hogy van e egyaltalan peteeres.
2012. aug. 25. 22:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is jóval hosszabbak voltak a ciklusaim, átlag 35-38 naposak, két fiam van. Nekem eltolódott a peteérés.
2012. aug. 26. 00:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Vagy a a 26-28. nap kürnyékén de sanszosabb, hogy nincs is peteérés. 3. napi hormonvizsgálat eredménye milyen lett.
2012. aug. 26. 01:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem egy 24. napi peteeresbol fogant a kislanyom. Mindig az ovun mulik, hogy mikor fog megjonni. En pl tudtam, hogy a 24. napon volt a eteeresem, akkor +14 nap es eg kell jonnie. Igy lett volna 38 napos a ciklusom, de azota sem jott:) hal'stennek(kopp-kopp) :)

23 hetes kismami

2012. aug. 26. 06:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Hasonlóan mint az utolsó válaszolónál. 3 gyermekem van mind három 22-24 ciklusnapon fogant. Az első szakasz tolódik el tehát a peteéréstől ( a második gyerek óta érzem hogy mikor van fájdalom egy kis pecsételés) 14 napra van a mensim.

38-39 napos ciklusaim vannak.

2012. aug. 26. 08:38
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ahogy írják is, a luteális szakasz az, ami viszonylag állandó, 14 nap (12-16).

Ha hosszabb a ciklus, akkor az első szakasz lesz hosszabb (ha van egyáltalán peteérés).

Azaz neked ha volt ovud, kb. a 26-28. napon lehetett ovud.

2012. aug. 26. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!