Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A fogamzásgátló után nektek...

A fogamzásgátló után nektek mikor jött meg először? Nekem késik már lassan 2 hónapja, közben teszteltem is két negatívat lehet túl hamar.

Figyelt kérdés
Mikor elsőre meg kellett volna jönnie "olyan mintha megjön érzésem volt",azóta is elég kemény hasam és gyakran van kés- szúrásszerű érzésem.Ezek mik lehetnek?Előre is köszi a válaszokat.

2012. aug. 25. 21:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem 60 napra jött meg.
2012. aug. 25. 21:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem pont 28 napra, aztán az egész össze-vissza. Most már a 35 napos ciklusomhoz képest lassan 3 hetet késik...
2012. aug. 25. 21:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem az első menzesz 1 hét híján 2 hónapra jött meg, az is nagyon röviden, csak barnán. Eltelt 36 nap, megint vérzek, végre rendesebben is, már egy hete tart. Tesztjeim végig negatívak, az első hónap végén jártam nőgyógyásznál is több alkalommal, ő türelemre intett, mivel még fiatal vagyok (20), és nem ketyeg a biológiai órám ahhoz, hogy feltétlen gyógyszerezni kelljen.
2012. aug. 25. 21:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszaitok.Reménykedem,hogy pozitívat fogok tesztelni:)olvastam számomra érdekes dolgot,hogy menstruáció peteérés nélkül is lehet.Érdekes,hogy ezt sokan nem tudják,hogy e kettő dolog nem feltétlenül "függ"össze.
2012. aug. 25. 21:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem rögtön megjött 28 napra. Amúgy én a késszúrás-szerű fájdalmat peteéréskor érzem. (pl. most is...)
2012. aug. 25. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!