Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 7 hetes terhesen lehet normáli...

Bree23 kérdése:

7 hetes terhesen lehet normális a vérzés?

Figyelt kérdés
Párom húgának nem várt terhessége van és most jár konzultációra az abortusz miatt de 2 napja kb 2 dl vér távozik belőle minden reggel, szerintem elvetélt de az anyja vár az abortusz napjáig hogy kiderüljön

2012. aug. 24. 16:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem,nem normális a vérzés!Valószínűleg igen,elvetélt vagy beindult a vetélés.Csináljon egy terhességi tesztet.
2012. aug. 24. 16:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen valószínűleg elvetélt!

Pedig nem szabadna várni!Szerintem irány a doki!Mert ha nem tisztul ki teljesen annak súlyos következménye lehet!

3/6 anonim ***** válasza:

1.vagyok

Ja és az anyja hogy lehet ilyen buta(már bocsánat)hogy nem tudja hogy a vérzés az bajt jelent.

4/6 anonim ***** válasza:

Doki, azonnal!

Ne várja meg az abortusz időpontját, lehet, hogy sürgősen meg kell csinálni a küretet!

2012. aug. 24. 16:28
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm ! Én is ezt mondom de mintha a falnak beszélnék! mondjuk előfordulhat hogy a lány hazudik de akkor is a doki lenne az első!

Még egyszer köszönöm!

2012. aug. 24. 16:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Ok, akkor üzenem neki a következőt:

7 hetesen elvetéltem, és sajnos az orvosok halogatták a műtétet, helyhiány miatt. (Ez a 2. vetélésem volt, az elsőnél AZONNAL műtöttek, mondván, nagyon súlyos fertőzés alakulhat ki.)

Szóval halogatták... a küret után 10 nappal is véreztem még, fájdalmaim voltak. Egyre erősödtek. Belázasodtam. Ügyelet, kórház, hasi műtét. Nem javult. Rengeteg vizsgálat, fájdalomcsillapítók, antibiotikum. Nem javult. 6 hét múlva újabb hasi műtét, eltávolították az egyik petevezetékemet, ami súlyos gyulladásban volt. Utóbb tudtam meg, hogy simán kaphattam volna hashártyagyulladást, vagy más, életveszélyes szövődményeket.

Na, valami hasonlót kockáztat a halogatással... És még rosszabb is lehet, a méhét is elveszítheti... sőt, bele is halhat... úgyhogy AZONNAL doki!

2012. aug. 24. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!