Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Misse ab utáni vérzés meddig...

Misse ab utáni vérzés meddig normális?

Figyelt kérdés
Sziasztok! több, mint 3 hete volt, de még mindig hol pirosabb, hol barnább vérzésem van, 6 hét múlva kell visszamennem kontrollra. Nem sok a mennyisége. Köszönöm a válaszokat.
2012. jún. 2. 22:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Én kb 3 hétig véreztem, de arra is azt mondták, hogy sok.

Menj vissza most az orvoshoz, jobb, ha ő lát, nehogy bármi baj legyen.

2012. jún. 3. 00:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem méhszájsebműtétem volt, és csináltak egy eü. kaparást is. Kedden lesz 3 hete, és én is vérzem, enyhe mensi szerű, és élénkpiros. Mintha talán csökkenne mennyiség, éjjel már csak pecsétel 2 napja. Már mutattam orvosnak, azt mondta, csütörtökön menjek vissza ha még vérzem.
2012. jún. 3. 09:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez attól is függ hány hetesen volt. Nekem a 8 hetes vetélésnél 1 hétig vérezgettem és még 2 hétig barnázgattam, azt mondták ez jó, mert tisztul. A következő már 22 hetes vetélés volt, volt szülés is, 1 hét vérzés és plusz 4 hét barnázás és tök normális mert tisztul.
2012. jún. 3. 09:33
 4/5 anonim ***** válasza:
1. vagyok, enyém 17. hetes vetélés volt.
2012. jún. 3. 11:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem a doki azt mondta kb két hét vmilyen vérzés belefér, ha ennél tovább tartana, hívjam fel. Nekem amúgy 1-2 nap erősebb vérzés volt, és kb 3-4 nap gyenge, amihez egy tisztasági betét is elég volt.
2012. jún. 3. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!