Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tüszőrepedéskor úgy tudom...

Tüszőrepedéskor úgy tudom lehet egy minimális vérzés, ha ekkor csinálok ovu tesztet, az még mutat valamit?

Figyelt kérdés

Azt szeretném megtudni hogy mitől van ez a vérzés, ha nem az ovuláció okozza, akkor még lehet beágyazódás is, vagy esetleg hormon gond, még elég sok idő van a menzeszig...

Volt már ilyen máskor is, én akkor beágyazódásnak hittem... szeretnék a végére járni. Míg nem próbálkoztunk sose volt ilyen vérzésem, most meg időnkét (nem minden hónapban, de) előfordul.

Minden tippet/ötletet/tanácsot szívesen veszek.

2012. aug. 22. 11:40
 1/2 anonim ***** válasza:

A beágyazódás és a peteérés között min. 6 napnak el kell telni!

Én úgy gondolom,ha nálad már fordult elő ilyen, akkor az ovuláció miatt van!

A teszt szerintem ilyenkor már nem értékelhető!

2012. aug. 22. 11:46
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem tudom hogy ebbe a hónapba volt-e már peteérésem, naptár szerint volt, és mintha tojásos nyákom is lett volna (nem vagyok benne biztos). Ha ez ovu, akkor elég kései, viszont megmagyarázná, eddig miért nem sikerült teherbe esnem. Ilyenkor már nem nagyon szoktunk együtt lenni. Sőt, ezelőtt amikor ilyet tapasztaltam meg voltam róla győződve, hogy beágyazódás, és ha csak nem lobbantunk nagyon lángra egymásért, nem bújtunk össze, majd csak következő ciklusban.

6-10 napom van még a következő menzeszemig. Viszont azért gondoltam beágyazódásra, mert kb. 6 napja volt a naptár szerinti peteérésem. 2naponta vagyunk együtt hónap eleje óta.

2012. aug. 22. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!