Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok ezt miért csináljá (to) k?

Lányok ezt miért csináljá (to) k?

Figyelt kérdés
Gyakran ellátogatok ide. Inkább szemlélődök, nem kérdezek! De nyomon követem a kérdéseket és azt látom, hogy miért teszik fel ugyanazt a kérdést többször csak egy kicsit megvariálva, és ugyanaz az ember! Ez tutti, hogy ugyanaz az ember kérdezi, mert látszik a kérdésből! De minek kell így ennyiszer megkérdezni, főleg, hogy kap választ rá, nem is egyet, és ugyanazt! Nem értem, nem megbántani akarok vele senkit, csak olyan, mintha szórakoznának egyesek, vagy túlzásba viszik ezt az egészet! Tényleg nem megbántásképp!
2009. júl. 24. 11:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Eü. végzettségem van (titulust nem mondok) mert lehurrognak de igaza van itt sok embernek és én jokat derülök azon,hogy némely válaszadó milyen képtelenséget ír és biztos az állításában,utána elgondolkodok é s rájövök úristen mivan ha valaki megfogadja a rossz tanácsot.Lányok!Ez az oldal csak játék.Tisztelet a kivételnek aki jó tanácsot kapott.
2009. júl. 24. 12:36
 22/26 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó! Szívemből szóltál, szintén eü-s vagyok, ez tényleg durva. Sajnos nem bírom ki, hogy bele ne javítsak, csak fárasztó vitatkozni hülyeségeken számomra.

Kedves Kérdező! Ha úgy van, ahogy feltételezed (tehát ugyanaz a személy kérdez), szerintem az a "rágörcsölés" tipikus esete. De én megpróbálom őket is megérteni, mert senki nem tudhatja, neki miért olyan állati fontos, hogy válaszokat kapjon.

2009. júl. 24. 13:20
 23/26 A kérdező kommentje:

Megértek én mindenkit, mert én is nagyon várom már, hogy babám lehessen, de nem teszek fel óránként ugyanazt a kérdést! Szerintem annál rosszabb az egész! Tényleg fárasztó hülyeségekre válaszolni!:)

pl. volt már ilyen kérdés is. Vasárnap van. Lehetek terhes?

Kihasználják az ember jóindulatuságát egyes emberek, fura ez az oldal most már!

2009. júl. 24. 13:29
 24/26 anonim ***** válasza:
Amit föltettél kérdést már ehhez hasonlót olvastam egyszer. Akkor lehet azt is te tetted fel?? Nem volt elég egyszer rá a válasz?? Én nem bántani akarlak a válaszommal, de mindenki aki babát szeretne kapaszkodókat keresnek. Ezek segítik őket hónapról-hónapra! Lehet tényleg túlzás ha valaki 56x teszi föl ugyanazt a kérdést, de legalább kap egy kis odafigyelést. Szerinted egy férj tudna hasonló kérdésekre válaszolni? Vagy kit kérdezzen? Az orvos körbe röhögné. Családtagot meg nem szeretne beavatni szerintem senki. Ha nem tetszenek a kérdések szerintem nem kell olvasni sem.
2009. júl. 24. 13:47
 25/26 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodjunk meg:D

Mindenkinek az a természetes és jó amit ő vall!!!Ez nagy szabály és így van!

Ide pedig rengetegen írunk és nem vagyunk egyformák:)

Sajna ez ezzel jár:)

Ne bántsuk egymást:)persze vannak "fura" kérdések ,de lehet van akinek tényleg "létfontosságú"kérdés :)

Ha tudunk segítsünk egymásnak:)

2009. júl. 24. 14:09
 26/26 anonim ***** válasza:
Tényleg igaz,hogy aki itt kérdez,az máshol,másvalakitől nem mer.A férjtől?A pasik nem ilyenek.Jó,ők is várják a kisbabát,de minden más a teszt előtt a nőre "hárul".Az izgalom (na jó,valamikor nem csak rá),az érzések,hogy most ezt érzem,azt érzem.Mi is pár hónapja döntöttünk,hogy jöhet a baba,de még sajnos nem.Nekem is volt két hónapom,amikor többet kérdeztem,de tény,hogy volt olyan a válaszadók között,aki már vagy szült,vagy terhes és TÉNYLEG tudott segiteni.Azóta már nagyon ritkán jövök ide és akkor számomra kiderül a kérdésből,hogy elakarom-e olvasni,vagy sem.Ilyen egyszerű.Akkor nem kell elolvasni.De itt mindenki reménykedik és a reményt nem kéne elvenni senkitől sem
2009. júl. 24. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!