Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A női megérzés létezik? Ki...

A női megérzés létezik? Ki érezte meg még mielött nem volt pozi tesztje, hogy most sikerült?

Figyelt kérdés

nekem most ilyen érzésem van,meglehet érezni???

nem akarunk görcsösen babát,jön amikor jöm a 3.dik baba:-))

2009. júl. 24. 08:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Én már tényleg kezdem azt hinni, hogy bármi lehet. Miért ne?
2009. júl. 24. 10:53
 12/24 anonim ***** válasza:
nekem is csak a jövő héten fog igazolódni, hogy bejött-e a megérzésem... de most tényleg egész más. már a pé környéke utántól. remélem tényleg. és be is tud(ott) rendben ágyazódni. majd írok :))
2009. júl. 24. 10:53
 13/24 A kérdező kommentje:

várom majd az eredményeket:-)))

drukk nekünk

2009. júl. 24. 10:55
 14/24 anonim ***** válasza:

Én 2005 augusztusban lettem terhes,és megéreztem,hogy 2 sikertelen hónap után a 3.ban összejött.Gyógyszer abbahagyás után 5 hétre jött meg,és köv hónapban is.Aztán a 3.hónapban letelt az 5 hét,és éreztem,hogy nem fog megjönni.csináltam tesztet,de éreztem,hogy fölösleges,hisz TUDOM,hogy terhes vagyok.Azóta van egy 3 éves ovis fiam.

Most tesóra vágytunk,és márciusban abbahagytam a gyógyszert,mondván,úgysem jöhet pikk-pakkra.Családban volt rá példa,hogy a második baba évek múlva jött.Gondoltuk mi sem lehetünk kivételek.Gyógyszer elhagyás után a 3. hónapban,azaz most nem jött meg.van 2 + tesztem,de holnap délutáni vizeletből még csinálok egyet,biztos ami biztos...

De most is TUDOM,hogy terhes vagyok.

2009. júl. 24. 12:22
 15/24 A kérdező kommentje:
kedves utolsó,mit érzel??
2009. júl. 24. 12:33
 16/24 anonim ***** válasza:

12:22es vagyok!

Az első terhességemnél semmi féle tünetek nem voltak.Nem voltam rosszul,nem émelyegtem,talán csak az volt fura,hogy nem szerettem a kávé illatát(amiért normál esetben ölni tudnék:):):) )

Egyszerűen tudtam,nem tudom megmagyarázni.Olyan érzésem volt ,mintha kivülről "valaki" figyelt volna.

Mostani terhességem nem úgy indult,mint anno.Most vannak tüneteim,néha émelygek,szédelgek.Eszméletlen mennyiségű vizeletet ürítek.De most is tudtam már a tünetek előtt,hogy "nem vagyok egyedül".

Ez olyan megfoghatatlan,de nem akarom misztifikálni,csak nekem ilyen...........fura.

2009. júl. 24. 13:23
 17/24 A kérdező kommentje:
2009. júl. 29. 07:38
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Én már csomó mindent megéreztem életemben, be szoktak jönni. A terhességet pont nem, mert nem volt min aggódni, de pl. tudtam, hogy melyik héten meddig fog megszületni, meg egyéb nem babás dolgokat.
2009. júl. 29. 08:20
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
nekem voltilye.május 6ra mondták a fogantatást,és akkor,volt egy olyan megérzésem,h terhes vagyok,szóval,én a fogantatásnapján tudtam,és 2hét múlva beigazolódott.
2009. júl. 29. 09:40
 20/24 anonim ***** válasza:
Én egyszer szinte biztosra mondtam volna, pedig tüneteim nem voltak, csak úgy éreztem... De nem. Sajnos ilyen is van, úgyhogy én már a saját megérzéseimre ezen a téren nem adok.
2009. júl. 29. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!