A női megérzés létezik? Ki érezte meg még mielött nem volt pozi tesztje, hogy most sikerült?
nekem most ilyen érzésem van,meglehet érezni???
nem akarunk görcsösen babát,jön amikor jöm a 3.dik baba:-))
várom majd az eredményeket:-)))
drukk nekünk
Én 2005 augusztusban lettem terhes,és megéreztem,hogy 2 sikertelen hónap után a 3.ban összejött.Gyógyszer abbahagyás után 5 hétre jött meg,és köv hónapban is.Aztán a 3.hónapban letelt az 5 hét,és éreztem,hogy nem fog megjönni.csináltam tesztet,de éreztem,hogy fölösleges,hisz TUDOM,hogy terhes vagyok.Azóta van egy 3 éves ovis fiam.
Most tesóra vágytunk,és márciusban abbahagytam a gyógyszert,mondván,úgysem jöhet pikk-pakkra.Családban volt rá példa,hogy a második baba évek múlva jött.Gondoltuk mi sem lehetünk kivételek.Gyógyszer elhagyás után a 3. hónapban,azaz most nem jött meg.van 2 + tesztem,de holnap délutáni vizeletből még csinálok egyet,biztos ami biztos...
De most is TUDOM,hogy terhes vagyok.
12:22es vagyok!
Az első terhességemnél semmi féle tünetek nem voltak.Nem voltam rosszul,nem émelyegtem,talán csak az volt fura,hogy nem szerettem a kávé illatát(amiért normál esetben ölni tudnék:):):) )
Egyszerűen tudtam,nem tudom megmagyarázni.Olyan érzésem volt ,mintha kivülről "valaki" figyelt volna.
Mostani terhességem nem úgy indult,mint anno.Most vannak tüneteim,néha émelygek,szédelgek.Eszméletlen mennyiségű vizeletet ürítek.De most is tudtam már a tünetek előtt,hogy "nem vagyok egyedül".
Ez olyan megfoghatatlan,de nem akarom misztifikálni,csak nekem ilyen...........fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!