Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbeesés előtt foglalkoztál...

Teherbeesés előtt foglalkoztál azzal, hogy a testedet "felkészíted" a várandósságra?

Figyelt kérdés

Bocsánat, ha nem túl szépen fejeztem ki magam. Csupán arra vagyok kíváncsi, hogy volt-e valaki úgy, hogy a gyermekvállalás előtt már odafigyelt arra, miket eszik, illetve vitaminokkal és különböző dolgokkal készítette fel a testét a várandósság adta változásokra.

Csak normális válaszokat szeretnék! Köszönöm!

2012. aug. 20. 18:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
45%
Sehogy sem készítettem fel magam a terhességre ( igaz előtte sem éltem egészségtelenül). Akkortól szedtem csak Elevitet, amikor kiderült, hogy jön a baba, de hál'Istennek teljesen egészséges, gyönyörű kislányunk született.
2012. szept. 10. 21:03
 12/17 Krisztike24 válasza:

Szia!

Én elkezdtem rendszeresen sportolni(heti 2-3 alkalom 1óra /alkalom) és nagyon sok vitamint szedtem, Dr. Lenkei vitamin boltba mentünk be a kedvesemmel és ott mondtuk is,hogy babát szeretnénk egy 1.5 éven belül és a szervezetemet szeretném felturbózni nagyon fontos a cink és a folvas ,de szívesen segítenek benne,hogy miket kell szedned.Most 19 hetes terhes vagyok és 1 hete tudjuk,hogy kisfiú :)

szép napot!

2012. szept. 18. 16:42
 13/17 Krisztike24 válasza:
FOLSAVAT akartam írni bocsánat:)
2012. szept. 18. 16:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Épp akkor fogytam le a kezdősúlyomra szoptatás befejezése után(diéta miatt egészségesen kellett ennem) de mivel hirtelen kellett eldöntenünk a munkahelyem elvesztése miatt hogy bevállaljuk a következő gyereket vagy keresek másik munkahelyet, 2 hetem volt peteérésig, addig szedtem gravidát, folsavat, c vitamint, megfogant a baba, sportolásig már nem jutottam el így.
2012. okt. 1. 21:43
 15/17 anonim ***** válasza:
25%

"a nő életének fő célja kisbabája kihordása"

Jézusom. A kihordása. És a felnevelése? Iskoláztatás? És a támogatása felnőttként? És azok, akiknek egyáltalán nem érzik úgy, a életük fő műve egy db gyerek megszülése lenne? Mert mondjuk felelősségteljes munkát végeznek, pl. életeket mentenek minden nap?

2012. okt. 1. 22:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Én próbáltam változtatni, akartam fogyni pár kilót, egészségesen étkezni, ha szükséges vitamint pótolni, leszokni a dohányzásról.......Annyi sikerült hogy sok zöldséget gyümölcsöt eszek, pezsgőtabletta formában vitaminokat(főleg Cvitamint nehogy beteg legyek, meg folsavat, és a dohányzás miatti B vitamin hiányomat is) próbálom pótolni.Még nem sikerült le tenni a cigit, bár még nem is jött össze a babó, de hálisten már nem rendszeres a dohányzás....Főleg akkor dohányzom mikor megjön és letört vagyok..Tudom ez nem jó igy..Teljesen le kéne szoknom, rajta vagyok az ügyön.
2012. okt. 2. 08:58
 17/17 anonim ***** válasza:

kedves 15-ös!Én írtam "a nő életének fő célja kisbabája kihordása"

- mi nem tetszik???Attól, hogy ezt te nem így gondolod, még nem kell leszólni a másikat!Igen, képzeld el, hogy szerintem EZ A NŐ FŐ CÉLJA, EZÉRT ÍRTAM!mi ez a hülyeség, hogy felnevelés, meg iskoláztatás?TERMÉSZETESEN AZ IS!SZERINTED EZEK A DOLGOK NEM FÜGGNEK ÖSSZE?HM?De tuti nem, ha még ezt sem érted!Csak nem tudom, miért nem a kérdezőnek válaszoltok és miért a másikat kell kibeszélni!

2012. okt. 2. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!