Mi az eselye, hogy szerencse altal nem lettem varandos vagy esetleges gond van a peteeresemmel?
Azert ide irok, mert fiatal vagyok es nagyon eros bennem a vagy egy gyermek irant. Viszonylag fiatalon, 16 ev es 8 honaposan veszitettem el a szuzessegem, 18 eves koromig vedekeztem kondommal. Azutan volt egy 2 eves kapcsolatom. Ezzel a fiuval az elso alkalommal elszakadt a gumi es egy esemeny utani tablettaval zartuk ki az anyasag lehetoseget. Ezutan ugy dontottunk, hogy a legjobb megoldas lenne, a fogamzasgatlo tabletta. Igy is tortent az elso evben, a masodik evben egyaltalan nem vedekeztunk. A kovetkezo parjaimmal is lefekudtem vedekezes nelkul. A szerelmemmel 8 honapjaem vagyunk egyutt, es vele az elso alkalommal vedekeztunk utana par honapig csak az orgazmus tortent mehen kivul. Most mar ez sem. A kerdesem az lenne, hogy, szerencse amiert eddig nem lettem allapotos vagy allhat az eset mogott kisebb/nagyobb problema? Egyszer volt gombam kb. 3 honapja, semmilyen mas nemibetegsem nem volt.
Koszonom
M.
"csak az orgazmus tortent mehen kivul" Na, ezt nem értem. Nagyon nem. Mi köze van az orgazmusnak a méh-hez?
Ha egy év védekezésmentes szexuális élet mellett sem esel teherbe, akkor orvoshoz kell vele fordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!