Kisbabát szeretnék, egy ideje sajnos próbálkozunk, de sajnos semmi. Milyen teakeverékek használtak nektek? Mit javasoltok? Mikor mennyit milyet és hogyan igyak? (a részletek lent) Válaaszoljatok sokan kérlek titeket
Vettem málnalevelet,cickafarkfüvet,csalánlevelet,citromfüvet,orbáncfüvet,kamillát.
Vettem méhpempős mézet,folsavat+vasat,e-vitamint,magnézium+B6-ot,supradynt,c-vitamint.
Szerintetek ebből mire van szükség és mennyire?
Ezeket különböző oldalakon olvastam,de ahány oldal annyi variáció...
Akiknek bevált a teázás és vitaminozás azok leírnák hogy mit használtak hozzá és hogyan?Mire van még szükség esetleg?(palástfüvet is akartam venni,de sajnos több gyógynövényesben is jártam és nem volt)
Szia! #1 vagyok: Ma reggel pozit teszteltem!!!! :)))
aug. 5-től ittam a cicteát, előtte nem volt vérzés se, pé se, 7-én pé, akicózás ezerrel, palástfű tea.. Mensi 11-15. Cickafark, 20-án pici barnázás, onnan megint palástfű tea, 22én egy nagyon halványka teszt, ill. ma reggel, egy exepiles 25, ami szintén halvány, de jobban látszik, mint az első.
De hangsúlyozom, nekem a pco-val előtte nem is jött meg június óta (akkor hagytam abba a fogit).
Mennyi az "egy ideje" próbálkozás??
Mert ha több mint két év, ezt a sok pénzt amit most gyógynövényekre kiadtál költsd inkább egy magán endokrinológusra! Lehet hogy csak a pajzsmirigyed (TSH) nem működik jól, és ez is kitolhatja a babavárást.
Ennyi vackot ne szedj össze. Elég a méhpempő, és inkább barátcserjét vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!