Lehet ez már tünet? Elég rosszul vagyok, nem bebeszélem.
Figyelt kérdés
Iszonyatosan fáj a gyomrom és émelygek. Ma a 26. napon vagyok de a mensim mostanában 30-32 napra jön meg. Tehát van még 4-6 napom a nemvártig. [link] 2009. júl. 22. 18:47
1/6 anonim válasza:
6 napja ovuláltál csak. Ez még nem tünet.
2/6 anonim válasza:
a görbéd nagyon szép, a hőd eléggé jól fenn van és reméljünk fenn is marad! jókor voltatok együtt, tehát szerintem baba van a dologban:):):)
Drukkolok neked nagyon!
3/6 anonim válasza:
én az elsövel 12 hétid folyamatosan hánytam a másodiknál már mensi elött tudtam hogy nem a gyomrom rontottam el nekem is 30 napra szokott jönni de akkaor már tudtam hogy terhes vagyok vettem egy tesztett 0és pozitiv lett.
Azt mondják a rosszullétek csak 4 hetes kor után jelentkeznek elöször hát ez nálan nem volt igaz.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Remélem, nem csak gyomorrontás lesz.
2009. júl. 22. 19:32
5/6 anonim válasza:
Ez csak saját tapasztalat: másfél hete fáj a gyomrom, émelygek, de nekem vasárnap megjött és a tünetek nem múltak el. Szóval én nem vagyok terhes, de Te attól még lehetsz.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát az tuti, hogy nem a terhesség miatt volt. :((( Később már nemcsak hánytam, hanem a hasam is ment. Egészen reggelig. Nagyon rosszul voltam. Mostmár jobb egy kicsit. Tuti valami vírus. Azért reménykedem, hogy ennek ellenére kisbabám lesz. Csak aggaszt, hogy nem-e lesz valami baj ebből a betegségből...
2009. júl. 23. 07:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!