Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt valaki aki nagyon...

Van itt valaki aki nagyon korán elvetélt?

Figyelt kérdés

2 napra a pozitív teszt után kezdtem érezni hogy valami nem jó, 5 napra rá már a doki sem bizatott nagyon, 7 napra rá kimondta hogy megállta fejlődésben a pindurkám.

Szóval egy hétig reménykedtem, éreztem hogy pozitív lesz a tesztem. 2 napig örültünk, majd 5 napig kétségek közt voltunk. 4 napja tudom hogy vége, tegnap kezdtem el vérezni. A melleim még mindíg fájnak, néha hányingerem van... A lelkem még nagyon fáj, lehet hogy azért nem vérzek, mert onnan dől vér....

Továbbra sem adom fel, szeretnénk babát.

Mikor múlnak el a tünetek, mikor gyógyul be a seb?

2012. aug. 16. 10:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó válaszoló! Köszönöm a bátorító sorokat, nem adjuk fel, küzdünk tovább a mi álmunkért! Sajnálom,hogy neked is át kellett élned a méhenkívülit! Azóta sikerült már a pocaklakó?
2012. aug. 18. 10:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Igen, még abban az évben beköltözött a pocakba és már 1 éves a mi gyönyörűségünk :)
2012. aug. 18. 22:37
 13/15 A kérdező kommentje:

Lányok, ez szörnyű... nagyon igazságtaln sokszor az élet, de azt hiszem ezt már mondtam...

Nagyon sok erőt kívánok, és kitartást.

Aki már megélhette a csodát, annak pedig gratulálok.

2012. aug. 19. 10:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Kedves 22 37-es, gratula a picihez, reményt adtál,hogy méhenkívüli után is sikerülhet! Igaz nekem a két m.kívüli és ezáltal két kivett petevezeték miatt már csak lombikkal, de lehet babám, s nem adjuk fel,hogy legyen! Kedves Kérdező! Én vok az,aki leírta hosszan a történetét, s mi is most veszítettük el a méhenkívüli által a mi életünket. Teljesen átérzem,amin keresztül mész most, de higgy, reménykedj, és ne adjátok fel, lesz még futkosás apró talpacskák után!!! Kitartás!!
2012. aug. 19. 11:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Köszönöm, aranyosak vagytok! 14. válaszoló: nekem is lombikkal lett a babám attól függetlenül, h van petevezetőm, szóval neked is simán lesz majd lombikkal :)

Sok sikert mindenkinek, aki babáért küzd!

2012. aug. 19. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!