Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az x-epil teszt megbízható?...

Az x-epil teszt megbízható? Az aktus után 4 héttel már totál pozitívat mutatna, ha lenne terhesség?

Figyelt kérdés
2012. aug. 16. 10:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen elég megbízható, és az aktus után 4 héttel nagyon erős pozit kell mutatnia mivel, ekkor mr 6 hetes terhes vagy!
2012. aug. 16. 10:08
 2/6 A kérdező kommentje:
nekem szerencsére teljesen negatív:) akkor nincs okom aggódni?
2012. aug. 16. 10:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem megbízható. Amikor nem voltam terhes negatívat mutatott, terhesen meg nagyon hamar kimutatta a pozit. :)

7hkm

2012. aug. 16. 10:47
 4/6 A kérdező kommentje:

kettőt vettem egyszerre, persze nem egymást követő napokon teszteltem, hanem jóval később

mindkettő negatív, ugye nem volt hibás egyik sem?

(nem szeretnénk még babát)

2012. aug. 16. 20:33
 5/6 anonim ***** válasza:
nem, akkor biztos hogy nem vagy terhes :) ki kellett volna mutatnia ha az vagy, 1. válaszoló voltam
2012. aug. 16. 21:22
 6/6 sajzemaki válasza:
Nekem már mensi előtt 2nappal kimutatta, ma vagyok 6 hetes terhes! Csak x-epilt használtam mindig. 4 hónapig próbálkoztunk és amikor nem volt baba, negativ volt, most van és rögtön pozitiv lett! Én megbizok benne! És még jópár ismerősöm is!
2012. aug. 17. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!