Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van a Clostinak valami fizikál...

Van a Clostinak valami fizikálisan észrevehető hatása? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Túl vagyok az első havi kúrán, 13. napon megyek hüvelyi uh-ra. Tudom, ott majd megmondja a doki, hogy csinált-e pé-t. Ezen kívüli jelek érdekelnének, mert nem észlelek magamon semmit.
2009. júl. 22. 14:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia!nálam semmi jele nem volt, talán az hogy mensi előtt nem voltam idegbeteg,nem úgy mint előtte.nekem sajna több havi kúra kellett de eredményes lett 30 hetes km
2009. júl. 22. 16:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én sem éreztem a gyogyótól szerencsére semmit, nekem mindkét hónapban csinált pé-t, de csak a másodikban nézték uh-val, ahol két domináns tüsző érett. És baba is lett! :)
2009. júl. 22. 17:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia. Nekem ez az első Closty-s hóm. Az első nap szédültem tőle, hányingerem volt, azóta semmi. Viszont nekem most nem nézik uh-val, csak a 2 hótól, ha ez sikertelen lesz. De csatolom a görbém is.

[link]

2009. júl. 23. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!