Én a párommal ugy jártam, hogy szeretkezés közben kiszakadt az óvszer, de pár perc múlva észrevettük! Szedem a gyógyszert is! Lehetek igy terhes?
Nem hiszem,sőt.A statisztikai valószínűsége 3:100000-hez.Tehát,ha minden nő így védekezne,akkor 100000ből csak 3 lenne babás.
Nyugodj meg!Nincs mitől félned.Én gond nélkül használtam csak magát a tabit is 2évig,pedig volt,hogy elfelejtettem bevenni,vagy ilyesmi.(Utána babára terelúődött a szó.)
A többség csak 1 módszerrel védekezik, mégsem lesz terhes. Ti 2-vel próbáltatok védekezni, amiből 1 felmondta a szolgálatot. Tehát ott vagytok, ahol többség. Annyira vagy védve amennyire a gyógyszered védetté tesz. Az, hogy még nem ment el e barátod még nem elég védelem, mivel az erekciós cseppek, amik még elötte jelentkeznek nála is teherbe ejthetnek.
Én a helyedben nem aggódnék, mivel a gyógyszert is szeded. De nagyon kicsi eséjed azért van rá, hogy terhes legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!