Nem hatott a closti sem most fogunk vissza menni a dokihoz ezután mi fog következni? Milyen vizsgálatok
Figyelt kérdés
A páromnak sperma vizsgálat?vagy azt nekünk kell kérni?és nekem?2009. júl. 22. 14:19
1/3 A kérdező kommentje:
hormonvizsgálat nekem már volt ott minden jó:)csak peteérési zavarom van a doki szerint
de a párom családjában 3 férfi is meddő és anyósom szerint párom nem az mert kivizsgáltatták mikor megszületett ,de ezt mondani kéne a dokinak?
2009. júl. 22. 14:21
2/3 anonim válasza:
hát a sperma vizsgálatot ( kb 3 perc) érdmesebb lett volna még a closty előtt megcsinálni, mert kár bombázni a petefészked, ha a sperma nem jó!
Sztem most újabb kivizsgálások jönnek nálad is és a párodnál is!
Ha nem találnak semmi konkrétat sehol, akkor inszem vagy lombik talán később!
3/3 anonim válasza:
"hát a sperma vizsgálatot ( kb 3 perc)"
és 3 micsoda perc!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!