Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség jele? Ha nem, járt...

Terhesség jele? Ha nem, járt már így valaki? Mi lett belőle?

Figyelt kérdés

pont ma egy hete, hogy nem jött meg a menzeszem,egy héttel előtte mindig fáj a mellem,ez által tudom,hogy következő héten megjön,de most semmi fájdalom,a mindennapos folyásom,ami minden nőnél van az nincs,vagy csak alig, és a tegnap éjszaka végzett terhességi tesztem negatív...

(júl.26.-ai napból tartom lehetségesnek a terhességet,ha egyáltalán az...)

2012. aug. 15. 15:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem volt úgy júniusban. Késett egy hetet, ekkor teszteltem, ami negatív lett. Plusz közben állandó hasgörcseim voltak, és szédültem. Aztán megjött, nem volt baba.
2012. aug. 15. 15:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha gyanús az, hogy babás lehetsz akkor egy két nap után csinálj reggeli első vizeletből egy tesztet. Lehet, hogy nagyon alacsonya hormon szinted és azért nem mutatja még ki

2012. aug. 15. 16:43
 3/3 A kérdező kommentje:

Holnap reggel megismétlem...meglátjuk mi lesz.

De,ha baba van,akkor nagyon remélem,hogy holnap reggel már megtudom,mert mennem kell röntgenre is, úgyhogy nagyon remélem,hogy kiderül mi van.nem szeretnék ártani a picinek(ha van egyáltalán bent pici...)

2012. aug. 15. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!