Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy lehet hogy mégsem lesz...

Hogy lehet hogy mégsem lesz belőle terhesség? Pontosan tudom mikor van ovum, akkor együtt is vagyunk aznap ill. előtte 2 nappal és 3 nappal is.

Figyelt kérdés
Már van 2 gyerekünk,akik rögtön sikerültek. Minden rendben velünk elvileg akkor hoyghogy nem lesz ebből baba?
2010. nov. 5. 20:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezt én is szeretném tudni. Ha minden klappol, akkor sem biztos, hogy összejön. 10 hónapja hőmérőzök és csinálom az ovu tesztet, nem mondom, hogy minden hónapban sikerül tökéletesen időzíteni, de azért nagyjából igen és mégsem sikerült eddig. Nekünk a második gyerek lenne.
2010. nov. 5. 21:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezt sajnos mi nem tudhatjuk, de borzasztó, hogy minden hónapban ugyan azt játszuk el és mindig sírás a vége, de sajnos nem az örömtől! Nekünk még nincs egy gyerek sem, de a remény hal meg utóljára!Sok szerencsét nektek!
2010. nov. 5. 22:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, honnan veszed, hogy minden klappol veletek? Mert van már 2 gyerek? Az semmit nem jelent. Orvosnál voltatok?
2010. nov. 5. 22:50
 4/6 anonim ***** válasza:

3. valaszolonak igaza van. Azert mert az elso ketto osszejott elsore, nem jelenti, hogy azota is zavartalan nalad a hormonhaztartas ,vagy hogy a parod spermaja klappolna.

Milyen erdekes, hogy sokan honapokig probalkoznak, masok meg csak szexelnek es becsuszik (attol fuggetlenul hogy megtartjak-e, orulnek-e).

2010. nov. 5. 23:48
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Igen, voltunk orvosnál. Minden oké.

Nekem is ez jut eszembe, hogy más meg nem akarja és egy véletlen kiszakadt gumi miatt is teherbeesik...:/

2010. nov. 6. 13:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Egy szakkönyvben olvastam, hogy a teljesen egészséges pároknak is átlagban 3-8 hónap alatt sikerül a baba, tehát nem szabad feladni, ha nem jön össze azonnal.

Tudom, hogy nehéz (én is ebben a cipőben járok), de csak pozitívan előre! :)

2010. nov. 6. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!