Mi az a peteérés nélküli menstruáció?
Lényegében értem, hogy a nevében benne van minden, de!
Hogy zajlik, mi a tünete stb.
a 21 napnál rövidebbek is ilyenek
én ebben vagyok sajnos, korai petefészek kimerülést diagnosztizáltak, de néha olyan rövid a ciklusom, hogy a doki szerint akkor nincs peteérés
nincs tünete, ugyanolyan mint a rendes menzi, csak a ciklus hosszából lehet erre következtetni
de én sem értem egyébként, hogy akkor mitől van a menzesz ?
Első: Az első és a harmadik görbén volt ovu.
PCOS-es vagyok. Nekem mikor nincs ovum, csak vérzésem, akkor az elhúzódik, alig akar elmúlni, de gyengébb, mint a normál, és nincsenek görcseim se.
Első vagyok.
Se az első görbés ciklusumnál nem volt ovum, se az utolsón.
Az elsőnél proverát kezdtem el szedni, az nyomta fel a hőt, a harmadiknál pedig vérvétellel a 21. naptól 2 naponta néztük a progi szintet, ami egyáltalán nem emelkedett, így bizonyítottan abban sem volt ovum.
A gyógyszereket nem néztem, tényleg ott a provera:)
Viszont furi, hogy a harmadikban nem volt, pedig a második felében egyértelműen magasabb a hő.
Amúgy a progiszint kb. 21. napon éri el a maxot, utána már nem emelkedik, csak magasan marad, nem?
Nem az első feléhez kellett volna viszonyítani?
Nem ment 3,5 fölé a progeszteronom a a ciklus második felében, tehát nem volt pé-m. :S
Azóta már megjött a teljes vérvétel is, és a cortisol szintem a határérték duplája.
Régebben csak nőgyógyászhoz jártam, ő csak a magas prolaktint kezelte, amivel annyit értünk el, hogy menstruálni már menstruálok, de peteérésem továbbra sincs.
Most 2 hónapja endokrinológus kezel, most várom a cortisolra a Dexamethason-teszt eredményét.
Bocsi kérdező az offért, de hátha hasznos vmi belőle neked is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!