Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi az a peteérés nélküli...

Mi az a peteérés nélküli menstruáció?

Figyelt kérdés

Lényegében értem, hogy a nevében benne van minden, de!

Hogy zajlik, mi a tünete stb.

2012. aug. 14. 20:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Nincs tünete, általában a 35 napnál hosszabbak már ilyenek, de nem minden esetben.

Viszont görbékből egyértelműen látszik:

[link]

[link]

[link]

2012. aug. 14. 20:54
 2/7 anonim ***** válasza:

a 21 napnál rövidebbek is ilyenek

én ebben vagyok sajnos, korai petefészek kimerülést diagnosztizáltak, de néha olyan rövid a ciklusom, hogy a doki szerint akkor nincs peteérés

nincs tünete, ugyanolyan mint a rendes menzi, csak a ciklus hosszából lehet erre következtetni

de én sem értem egyébként, hogy akkor mitől van a menzesz ?

2012. aug. 14. 23:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Első: Az első és a harmadik görbén volt ovu.

PCOS-es vagyok. Nekem mikor nincs ovum, csak vérzésem, akkor az elhúzódik, alig akar elmúlni, de gyengébb, mint a normál, és nincsenek görcseim se.

2012. aug. 15. 12:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Se az első görbés ciklusumnál nem volt ovum, se az utolsón.

Az elsőnél proverát kezdtem el szedni, az nyomta fel a hőt, a harmadiknál pedig vérvétellel a 21. naptól 2 naponta néztük a progi szintet, ami egyáltalán nem emelkedett, így bizonyítottan abban sem volt ovum.

2012. aug. 15. 22:29
 5/7 anonim ***** válasza:

A gyógyszereket nem néztem, tényleg ott a provera:)

Viszont furi, hogy a harmadikban nem volt, pedig a második felében egyértelműen magasabb a hő.

2012. aug. 15. 22:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Amúgy a progiszint kb. 21. napon éri el a maxot, utána már nem emelkedik, csak magasan marad, nem?

Nem az első feléhez kellett volna viszonyítani?

2012. aug. 15. 22:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem ment 3,5 fölé a progeszteronom a a ciklus második felében, tehát nem volt pé-m. :S

Azóta már megjött a teljes vérvétel is, és a cortisol szintem a határérték duplája.

Régebben csak nőgyógyászhoz jártam, ő csak a magas prolaktint kezelte, amivel annyit értünk el, hogy menstruálni már menstruálok, de peteérésem továbbra sincs.

Most 2 hónapja endokrinológus kezel, most várom a cortisolra a Dexamethason-teszt eredményét.

Bocsi kérdező az offért, de hátha hasznos vmi belőle neked is. :)

2012. aug. 16. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!