Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet hülye kérdés, de próbált...

Lehet hülye kérdés, de próbálta már megtermékenyíteni magát valaki sikeresen?

Figyelt kérdés
Szóval az jutott eszembe, hogy mi van, ha csak az a gond, hogy nem jutnak fel a katonák a helyükre, mert esetleg nem elég gyorsak. Mivan, hogyha pl. fecskendővel fel lövünk belőlük? Tudom, hogy nem sokáig élnek levegőn, de valamennyi csak életbe marad, ha gyorsan feljuttatjuk őket nem?
2012. aug. 13. 20:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

Szerinted mért születik olyan sok beteg gyermek? Azt mondanom sem kell, hogy fele beteg gyereket abortálnak!

Csak azért, mert kutyáknak sikerül, nem biztos, hogy embereken is bejön!

Egyébként ha kíváncsi lettél volna a véleményemre, nempontoztál volna le!

2012. aug. 14. 09:36
 12/21 A kérdező kommentje:
Miért kell egy kérdésből vitát csinálni? Én senkit sem pontoztam le, hiszen kíváncsi voltam a véleményekre, ami pedig mindenkinek más.
2012. aug. 14. 09:53
 13/21 anonim ***** válasza:
Hát ez a téma engem is nagyon érdekel...biztos, hogy csak fecskendővel lehet "elvégezni"?Én a neten olvastam egy csajról, aki műpéniszre tette a spermákat - persze "frissen" az akció után, a hasáról, - és azzal sikeresen megtermékenyítette magát...hát nem tudom....nem tudom, ki merném e próbálni??de várom még én is, hátha írtok!!
2012. aug. 14. 13:27
 14/21 anonim ***** válasza:
Utolso hozzászolonak:nem értem az összefüggést ha müpénisszel juttatja fel akkor terhes marad de ha aktus közben a férfiből "lövell ki" akkor nem?most csak én vagyok ilyen értetlen?!
2012. aug. 14. 13:40
 15/21 anonim ***** válasza:
Ha fecsivel fellövöd nem sokat érsz vele szerintem. Mi is kutyázunk és a kutyikat mesterségesen temékenytíjük meg. De azt úgy, hogy egy "szalmát" ( ez az eszköz neve) felvezetek a méhszájon keresztül és oda lövelem a spermákat. Így működik. Ez az inszem. Miért nem mentek el inszemre dokihoz? Az sokkal célravezetőbb lenne.
2012. aug. 14. 13:52
 16/21 anonim ***** válasza:
13-as vagyok...olvastam a story-t a neten. Állítólag a csaj pasija nem akart gyereket, időben kivette...a csaj meg a műpénisszel elérte amit akart. Ha igaz, nem tudom. ezért írtam le, mert a témához vág.
2012. aug. 14. 14:05
 17/21 anonim ***** válasza:
14-es vagyok,igen igy megértem a sztori lényegét de gondolom a kérdező nem ilyen helyzetben van,vagy igen?mert normál párkapcsolat illetve házasság esetén ezt furának tartom
2012. aug. 14. 14:23
 18/21 anonim ***** válasza:
13-as vagyok...szerintem sem.De ha valamiért mégsem jön létre a nemi úton történt fogantatás - miért ne lehetne megpróbálni??!saját sperma, még gyerek is lehet belőle....
2012. aug. 14. 14:49
 19/21 anonim ***** válasza:
ja persze én nem mondtam hogy ne csinálják vagy hogy nem lehetséges csak furcsállottam :) de amugy be is válhat nekik csak akkor meg miért nem mennek inszemináciora?azzal szerintem nagyobb az esély,de persze ez mindenkinek a saját döntése hogy mit tesz ez csak az egyéni véleményem,bocs ha valakit megsértettem vele
2012. aug. 14. 14:54
 20/21 A kérdező kommentje:
még csak 5 hónapja próbálkozunk, tehát még orvosnál sem voltunk, azt tudom csak, hogy velem elvileg minden oké. azért a műpéniszes dolgot nem hiszem el... a fecskendő eléggé fellő, a műpénisz semmennyire, szóal nem tudom
2012. aug. 14. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!