Lehet, hogy még is terhes vagyok?
Pont félidő környékén voltunk együtt, nem védekeztünk, de nem ment el bennem a párom. (tudom-tudom, előváladék) mensim megjött időben rendesen kitartott 6-7 napig, csak egy kicsit volt kevesebb, szerintem a stressz miatt, mert egy 7ig gyomoridegem volt. Szerintetek? Csináltam tesztet is, igaz kicsit bénáztam, de kijött csak a kontroll csík
ha terhes lennék látna már valamit a doki? fogantatástól számoljuk akkor 4 hetes lennék
Menstruáltál, tehát nem vagy terhes.
Ilyenkor leválik a méhnyálkahártya, éppen az a közeg, amiben terhesség esetén megtapad a baba.
És nem mellesleg negatívat teszteltél...
A nővéred sem menstruált, csak volt egy pici vérzése. Ez nem ugyanaz. (Valószínűleg nem néztél be a bugyijába, hogy mennyi az annyi)
Sok nő szed fogamzásgátlót, használ spirált stb. amik már eleve lecsökkentik a vérzés mennyiségét, így hiába jön nekik terhesen "ugyanannyi", az alapból jóval kevesebb, mint egy normál vérzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!