Gyanakodhatok terhessègre?
Figyelt kérdés
Jul.13-àn volt egy kevès mensim 2 napos. Azota fàj a hasam alja, elèggè èrzem a hasam. Szurkàl ès mèg a medence csontom is fàj. Ma 21.-e van lehet hogy màr egy hete èrzem az ovulàciom? Vagy mi ez? Köszönöm elöre is a vàlaszokat!2009. júl. 21. 16:14
13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! Holnap reggel kiderül. Most is fàj a hasam nincs ètvàgyam sem ès a derekam leszakad. Most mennem kell sajna dolgozni de holnap jelentkezem. Mègegyszer köszönöm!!
2009. júl. 21. 17:20
14/18 anonim válasza:
Szia!
Remélem babás vagy.Szorítok.Most nekem is csak 2 napos mensim volt,de 1 hete nega lett a tesztem:(
Majd jövőhónapban;)
15/18 anonim válasza:
Drukk mindenkinek.
Várjuk a reggeli híreket.
16/18 anonim válasza:
szia!mi a helyzet,baba van a dologban?nagyon szorítottam neked!
17/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok Lànyok! Mindenkinek szivböl köszönöm hogy szoritottatok!!! Aranyosak vagytok!! Ma reggel megcsinàltam a tesztet de negativ. Biztos a nagy meleg kevert be. Akkor ez az ovulàciom lesz ès nem szabad elkeseredni,uj remènyek..Ti se adjàtok fel,sikerülni fog!!! Mègegyszer köszönöm nektek!!!!
2009. júl. 22. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!