Mi a neve annak a síkosítónak, ami megkönnyíti a sperma útját a hüvelyben?
Most hallottam róla, hogy létezik ilyen. Írjátok meg a nevét és hogy hol lehet beszerezni és kb. mennyiért.
Amúgy nem igazán értem, miért kell hüvelyben könnyíteni, hiszen a pénisz úgyis a méhszájra tapad ejakulációkor, de hátha segít majd...
Pre Seed a neve. Van hozza egy muanyag aplikator azzal kell felfecskendezni jo melyre. Azert irja rajta, hogy segiti a kiskatonak utjat mert megvaltoztatja a huvely ph erteket olyanra ami kedvez a kiskatonaknak. Mert nagyon sokan elpusztulnak a mar mielott elerik a mehszajat a huvely savassaga miatt. Olyan kornyezetet nyujt nekik ami megfelelo ahoz, hogy hosszabb ideig tuleljek. Sajnos Magyarorszagon nagyon draga meg. :( Azt hiszem a babatervezok otthonan is fent van ha rakeresel mert nem biztos jol irtam le a nevet.
Kozben talatam egy linket de szerintem keress ra a google-be hatha talasz meg rolla infot:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!