Hogyan eshetek teherbe? Többi lent
Sziasztok!
Szeretnék második kisbabát. Az a bajom, hogy nagyon rendszertelen a ciklusom. Soha nem ugyan abban a napban jön meg van mikor korábban van mikor később. Azt szeretném kérdezni akkor így honnan fogom tudni, hogy mikor van pete érésem?
Orvosnál voltam és minden rendben volt. Mert ez a rendszertelenség már régóta meg van, igaz talán az első szülésem óta azt betudom lőni, hogy 28 illetve 1-je körül esedékes. De a ciklus.hu pl szeptemberre nem jósolt peteérést nekem.
Remélem tudtok nekem segíteni.
Szex kétnaponta? :-)
Ha feljutnak a petevezetékbe, a spermiumok 48 órán át életképesek.
A rendszertelen ciklust helyre kell tenni.
Okozhatja a problémád pajzsmirigyprobléma, hormonális bibi, vagy PCO. Feltétlen menj el egy kivizsgálásra, és egy endokrinológushoz.
Legjobban az ovulációs tesztel tudod megállapítani a peteérést. Illetve jó ha vezetsz hőgörbét, azon szépen lehet látni,hogy egyáltalán van-e pé.
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat. Akkor próbálkozunk, reméljük öszejön. Már voltam ezzel orvosnál és ott semmit sem találtak szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!