Mi a vélemény? Merjem?
Figyelt kérdés
Babót szeretnénk a párommal, de nagyon nem jövök ki a főnökömmel, és felszeretnék mondani. Szerintetek merjem? Igaz senki nem tudja, hogy mikor akar jönni a pici. De ha felmondok és az új munkahelyen kiderül, hogy babós vagyok, kaphatok támogatást? Aki nem dolgozott és babás lett, mennyi támogatást kapott?2009. júl. 21. 06:41
1/2 anonim válasza:
Hasonlóan vagyok én is. Nekem mini vállalkozásom van egy 1800 lelkes faluban. Kozmetika. Annyira megviselte a lakosságot a válság, szinte a járulékokon kívül 20-25e Ft maradt múlt hónapban, de remélem most sikerül a baba(mára nem várom).Táppénz nem megoldás, mert a gyedem lesz kevés, munkalehetőség sincs, és tényleg, ha jön a baba.... Nem tudom mit kezdjek.Remélem hamarosan megoldódik a problémánk egy pici manóval. Szép napot!
2/2 anonim válasza:
én tavaly ugyanígy voltam. nagyon nem bírtam a munkahelyemet, sok ok miatt sem, de azt is tudtam, hogy esküvő után rögtön babát szeretnék... nehéz kérdés volt. én felmondtam. de a baba azóta sem jelentkezett... tudom, hogy már rég töményen depressziós lennék és a baba "csak arra kellene", hogy végre kimeneküljek ebből a nehéz szituból. szerintem mondj fel minél hamarabb, esetleg az elhelyezkedést követő hónapot hagyjátok ki... 12 hetes koráig úgyse mondja meg az ember, hacsak nem nagyon muszáj, akkor meg már a próbaidőn is túl leszel :)) hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!