Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem jött meg viszont HCG...

Nem jött meg viszont HCG negatív vérben. Jártatok így?

Figyelt kérdés
Változó a ciklusom 23-26 napos de ma már a 26.nap van ilyenkor mindig megjön legkésőbb.Semmi mensi előtti érzésem nincs és mivel sikerült ovura időzíteni így azt gondoltam baba van.Most viszont nem tudom mit gondoljak?! Vannak ilyen tapasztalataitok? (Hétfőn voltunk együtt utoljára de ha akkor jött vola össze a véremben már..) látszódnia kellene annak is

2012. aug. 10. 12:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Sajnálom!:-(( Próbáld meg a cickafark, palástfű kombinációt!plussz méhpempő, e-vitamin,folsav és ha jókor szexeltek, akkor tuti összejön:-)
2012. aug. 12. 16:27
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedvesek vagytok! Ez a kombináció bejött /cicka+palást+méhpempő/? Hogyan szedted/ittad?
2012. aug. 12. 17:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Méhpempőt reggel-este 1 kiskanállal. Cickafark peteérésig utána palástfű tea végig akár terhesség alatt is. Nekem bevállt, bár sajnos méhenkívüli lett, de már sok barátnőmnek így lett babája:-)
2012. aug. 12. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!