Mi a véleményetek Dr. Konc Jánosról a Budai meddőségiben?
Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 21:02
1/8 anonim válasza:
Amikor átkerültem Hozzá, rögtön sikerült a lombik!
Csak ajánlani tudom!
17+6 hkm
2/8 A kérdező kommentje:
Szia! Gratulálok! :)
Nekünk nála volt az első lombik, sajna elvetéltem! Szeptemberben megyünk a 2.-ra, de olyan "vegyes" érzéseim vannak a dokival kapcsolatban!
2012. aug. 10. 10:42
3/8 anonim válasza:
Első vagyok.
Köszi!
Miért vegyesek az érzéseid?
4/8 A kérdező kommentje:
Nehéz megfogalmazni! Hol bízom benne, hol nem, pedig azt mondják, h Ő az egyik "top" ebben a szakmában!
2012. aug. 11. 08:52
5/8 anonim válasza:
Nyugodtan bízzál Benne, hiszen abban az Intézményben messze Neki van a legmagasabb tudása!
Hálát adok az Égnek, hogy átkerültem Hozzá!
A bizalom fontos.
Hajrá!
(még mindig első)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megnyugtató,amit írtál!:)
2012. aug. 12. 10:55
7/8 fit76 válasza:
Nagyon jó Zeke doki viszont sok betege van tehát nem fogja ápolni a lelkedet ezt vedd figyelembe és úgy menj hozzá....kicsit sajnos futó szalagos a dolog de jó orvosok vannak ott:)))
8/8 A kérdező kommentje:
Tudom, h senki nem fogja ott ápolni a lelkemet, nem is várom el! Arra itt a férjem, aki viszont nagyon jól csinálja! :)Kizárólag szakmai szempontok érdekelnek!
Köszönöm a választ, újult erővel indulok neki a 2.-nak!:)
2012. aug. 18. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!