Missed ab. után mikor sikerült a teherbeesés? (További kérdések lentebb! )
- Szedtek/szedtetek valamilyen vitamint, vagy gyógyszert?
- A missed ab. után mennyi idővel sikerült a teherbeesés?
- A babával minden rendben van?
Szia!
Nekem másfél éve volt missed ab-om, azóta nem sikerült teherbe esnem.
Az IR-em és a pajzsmirigy alulműködésem romlott tőle, azóta több gyógyszert kell szednem. Bár ez szerintem nem a műtét következménye, hanem a terhességé előtte. Viszont megnyithatatlanul elzáródott a petevezetékem valószínűleg a műtét következtében (előtte rendben volt). És pont az aktív oldalamon, így nekünk a spontán baba sajnos kizárva. :-( A ciklusom sem olyan pontos mint előtte, és sokat barnázgatok közben is. Pedig a hormonjaim elvileg rendben vannak.
Az, hogy már van gyermeked, nem jelenti azt, hogy minden rendben van nálad, a terhesség önmagában is változásokat okoz a szervezetben, és néha nem jó irányba. Ha nem jön a baba már régóta, ugyanúgy érdemes végigcsinálni a vizsgálatokat, mintha még nem szültél volna.
Mielőbbi babásodást kívánok!
Szia!
Nekem 2,5 hónapja volt missed ab-om, 20 hetes volt a kisfiam. Borzasztó érzés volt, de így lassan 3 hónap távlatából úgy döntöttünk párommal, hogy megpróbáljuk. 3 hónap kihagyást javasolt a doki. Úgyhogy ez érdekes kérdés, engem is nap mint nap foglalkoztat. Tudom, hogy egyénfüggő, de azt olvastam több helyen is, hogy ilyenkor könnyebb a teherbeesés, mert a szervezet emlékszik még az előző terhességre. Sajnos, szinte mindannyian most erre rácáfoltatok :-( Mindenesetre remélem, hogy mindenkinek mihamarabb összejön egy egészséges kis lurkó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!