Jokor huzta be a gep a peteeresemet? Nem ertem? A holeeses es az ovuteszt nem esik egybe! Most akkor mikor volt?
2009. júl. 20. 19:05
1/4 anonim válasza:
15 vagy 16. napon volt tüszőrepedés,az ovuteszt,és a hő egybeesik,tehát a kettő igazolja egymást.Miért nem esnek egybe szerinted?Amikor az ovuteszt pozit jelez,azt jelenti,hogy LESZ tüszőrepedés 24-36 óra múlva.Amikor pedig a hő felmegy,azt jelenti VOLT tüszőrepedés.Az ovud szépen pozi volt a 15. napon is,a hőd magasabb lett a 16-on,szerintem akkor volt.A hőleesés nem mindenkinél van,a lényeg az emelkedés!Itt az én görbém,nézd meg azon is hogy látszik,hogy a teszt pozi volt,másnap nega,viszont a nega napon hogy felugrott a hőm!
2/4 anonim válasza:
Előző vagyok,még a 17.-e is belefér mert akkor ugrott csak meg igazán.Szépen látszik,és a teszt is jelezte.
3/4 A kérdező kommentje:
Szia, koszi a segitseget! Tehat akkor nincs baj, minden jol egybeesek!? En meg mar az hittem hogy valami nem jo! :). Szep a gorbed, drukkolok neked! Miota probalkoztok?
2009. júl. 20. 19:24
4/4 anonim válasza:
Nem,nincs semmi baj,ne aggódj.Van már egy 2.5 éves kisfiam,másfél éve próbálkozunk.Ez az első ovutesztes hőmérős hónapom,és elsőre gyönyörűen stimmel minden,szóval reménykedjünk.Jön az a baba,ha jönni akar.Ne idegeskedj,a görbéden minden ott van,aminek ott kell lennie;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!