Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kaphatok pár biztató szót?...

Kaphatok pár biztató szót? Semmi esély már?

Figyelt kérdés
Görcsöl a hasam, leesett a hőm, meg is jött kb fél órája. 4 nappal korábban, mint kellett volna! :( Csak gondoltam itt hátha kaphatok pár kedves szót. Tudom, már nem sok esély van babóra. :(
2009. júl. 20. 15:13
 1/6 anonim ***** válasza:
És miért érzed azt hogy nincs sok esély a babóra? Én 9 hónap után estem teherbe,anyum rögtön az első hónapban mikor elkezdtek próbálkozni,barátnőm 2 év után. Ez annyira változó...
2009. júl. 20. 15:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Ebben a hónapban biztosan nem lettél terhes, de ott a következő.
2009. júl. 20. 15:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nagyon sajnálom, hogy megjött!:( Én is nehez élem meg a csalódást! Nekem mivel rendszertelenek a ciklusaim, állandóan 3-4-5 nappal! De attól függ, meddig tart a menzesz, milyen állagú stb. Mert, ha kevés és inkább barnás, akkor lehet még babó! Drukkolok a későbbiekben is, hogy minél előbb babás legyél!:)
2009. júl. 20. 15:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet még babád. A menstruáció állapotától sem igazán függ, bár nem árt azt rendbe hozni ha baj van. Rendszertelen menstruáció mellett is lesznek terhességek. Ne add fel, össze fog jönni!
2009. júl. 20. 15:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Igyekszek megint pozitívan hozzáállni a következő hónaphoz. Felhívtam a párom is, mert dolgozik, ő is próbált nyugtatni.
2009. júl. 20. 15:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Fel a fejjel mi nők igen is erősek és kitartóak vagyunk és minden helyzetből találunk kiutat. Most megjött de ott a következő hónap meg az utána való is. Türelem és nyugalom.

Hidd csak el a gólya téged is hamarosan meglátogat.

Kitartás.

2009. júl. 20. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!