Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy estél teherbe, mennyit...

Hogy estél teherbe, mennyit voltatok együtt?

Figyelt kérdés

Május óta próbálkozunk, idáig nem jött össze, várom nagyon és mindig elkenődök ha megjön.

Egy kérdésem is lenne. 20-24ig megvolt utána rá egy 1 hétre megint véreztem de az élénkpiros volt, 1 napig tartott és 1-2 napja csak ilyen pecsételő vérzésem van, tehát nincs meg, csak ha pisilek és megtörlöm véres lesz a wc papír.Mitől lehet?

2012. aug. 8. 01:09
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat,jól esett olvasni. Magán dokihoz elmegyek, hátha mond valamit. nekem a rákszűrésem jó értéket mutatott.Már szedtem elevitet 2 hónapig egyfolytában napi 1 et, előtte folsavat, de nem jött össze.Sokan mondták hogy ne gondoljak rá, majd jön a baba amikor szeretne, de minden hónap után azt érzem hogy biztos valami bajom van,hogy nem jött össze és hogy lekopogjam az utóbbi 8-9 hónapja semmilyen nőgyógyászati problémám nem volt.
2012. aug. 9. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!