Hogy estél teherbe, mennyit voltatok együtt?
Figyelt kérdés
Május óta próbálkozunk, idáig nem jött össze, várom nagyon és mindig elkenődök ha megjön.
Egy kérdésem is lenne. 20-24ig megvolt utána rá egy 1 hétre megint véreztem de az élénkpiros volt, 1 napig tartott és 1-2 napja csak ilyen pecsételő vérzésem van, tehát nincs meg, csak ha pisilek és megtörlöm véres lesz a wc papír.Mitől lehet?
2012. aug. 8. 01:09
11/11 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat,jól esett olvasni. Magán dokihoz elmegyek, hátha mond valamit. nekem a rákszűrésem jó értéket mutatott.Már szedtem elevitet 2 hónapig egyfolytában napi 1 et, előtte folsavat, de nem jött össze.Sokan mondták hogy ne gondoljak rá, majd jön a baba amikor szeretne, de minden hónap után azt érzem hogy biztos valami bajom van,hogy nem jött össze és hogy lekopogjam az utóbbi 8-9 hónapja semmilyen nőgyógyászati problémám nem volt.
2012. aug. 9. 00:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!