Hogy estél teherbe, mennyit voltatok együtt?
Május óta próbálkozunk, idáig nem jött össze, várom nagyon és mindig elkenődök ha megjön.
Egy kérdésem is lenne. 20-24ig megvolt utána rá egy 1 hétre megint véreztem de az élénkpiros volt, 1 napig tartott és 1-2 napja csak ilyen pecsételő vérzésem van, tehát nincs meg, csak ha pisilek és megtörlöm véres lesz a wc papír.Mitől lehet?
Szia! A vérzéssel menj el dokihoz, meg említsd meg neki a gyereket is. Lehet, elküld laborba. Ne kenődj el, ha megjön.. ( tudom, milyen érzés). 3 hónap nem nagy idő, mi 8 évig próbálkoztunk. ... Ha gondolod, írj privit.
Egy 20 hós kislány anyukája..
Ritkán voltunk együtt, havonta 3-4x, másfél hónap alatt terhes lettem. Tervezett baba volt.
Kitartás és ne keseredj el.
Nem néztük,hogy hogy legyünk együtt!
Amikor eldöntöttük,hogy jöhet a baba, pusztán nem védekeztünk!
Elsőre megfogant a fiunk!
Egy dokit keress fel!
Sziasztok, szerintem se görcsölj, egyszerűen csak élvezd az együtt létet! A vérzéssel mindenképpen keress fel egy dokit, UH-val meg is tudja nézni, hogy van e peteérésed, vagy mi a probléma.
Nekünk tavaly első próbálkozásra összejött a bébi, én tudtam, hogy mikor van peteérésem, mert nálam kifejezett jelei voltak (has-szúrka, vizes folyás...), most egy 5 hónapos örökmozgó kislány anyukája vagyok.
Egyébként nekem régen volt olyan, hogy a mensi előtt 3-4 nappal jelentkezett hasonló pecsételő vérzés, de a doki nem mondott rá semmit, csak annyit, hogy ha a rákszűrés negatív, akkor nincs miért aggódni.
az összevissza vérezgetéssel fordulj orvoshoz.lehet csak felborult a hormonháztartásod.a babát emltsd meg,ugy ahogy az első is írta.
fiammal annó 15 hónapig próbálkoztunk mire sikerült.az már a feladós hónap volt.csak együttvoltunk néha,de tényleg néha már,nem si foglalkoztam vele,már dokihoz készültem,erre nem jött meg.most meg szintúgy.ez volt a 10. ciklusom.3x voltunk együtt egész ciklus során.elötte mindig 2-3 naponta együtt voltunk,pé-körül többször is,de semmi.most meg alig hogy összebújtunk,és sikerült.ez megint a feladás ciklusa volt :)
kívánom hogy mielöbb sikerüljön :)))
Szia!!
Mi egy évig próbálkoztunk és pont a 12. ciklusban lettem terhes..
A történet úgy kezdődött, hogy gyógyszert szedtem és mikor elmentünk nyaralni akkor kimaradt pár tabletta, és azt hittük terhes vagyok, de mikor negatív lett a teszt, mind a ketten elkenődtünk és úgy döntöttünk, hogy mi babát akarunk :D
Ezután vagy fél évig hőmérőztem, teáztam, ovu-teszteltem, mindent csináltam amit csak lehetett, és persze egyszer se jött be..
Sajnos májusban anyósom elhunyt, hosszú betegsége után.. ez nagyon megviselt minket és nem volt időnk ilyeneken agyalni mint baba.. sok volt a teendőnk... (előtte én ápoltam) újra elkezdtem dolgozni, minden nap oda voltam...
Júniusban alig találkoztunk a párommal egyszer egymásnak estünk... (a temetés után először, abban a hónapban egyszer) na hát így lettem terhes...
sajnos a 6. hétben elvetéltem, de remélem mihamarabb sikerül.. :)
Tudod, én nem tudtam volna egy éven át elképzelni úgy egy együttlétet a párommal, hogy legalább egy pillanatig ne jusson eszembe a babaprojekt...
és amikor valóban nem ott járt az eszem, csak egyszerűen szerettük egymást (mert hát már amúgy is ki voltunk éhezve :)) na akkor jött össze..
Tényleg lehet valami ebben, hogy nem szabad állandóan ezen agyalni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!